Kinderfeestje bij Mini Mundi
Podium 35, 4337 WV Middelburg (terrein ZEP Middelburg)

 

Een superleuk kinderfeestje in Middelburg

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje op Walcheren? Bij Mini Mundi is veel te doen en beleven! Ongeacht het weer, vermaken lukt hier wel. Een deel van het vermaak bevindt zich binnen, een deel buiten.  

Inhoud Kinderfeestje

Als je een kinderfeestje hebt geboekt bij Mini Mundi staat er een versierde feesttafel klaar voor de jarige en zijn of haar genodigden. Natuurlijk mogen ze tijdens dit feest spelen en ontdekken, daarnaast ligt er een speciale speurtocht door Miniatuur Walcheren klaar mét verrassing en kan er gekozen worden voor iets lekkers te eten en drinken. 

Je kunt bij het reserveren van een kinderfeest kiezen uit een tosti, pannenkoek of frietjes met snack tijdens een feestje, met onbeperkt siroop. Of je kiest het basis feestje en laat de kinderen zelf kiezen in het zelfbedieningsrestaurant. 

Alle informatie over en prijzen van de kinderfeestjes bij Mini Mundi zie je hier.

 

Wanneer je een kinderfeestje wilt boeken bij Mini Mundi, wil je natuurlijk wel weten wat er allemaal te doen is. Nou, dat is nogal wat:

Binnenspeeltuin

binnenspeeltuin MiniMundi Middelburg

In de binnenspeeltuin is van alles te doen voor kinderen. 

Er is onder andere een klim- en klauterstrand, waar de kinderen via bruggen en touwconstructies van strandhuisje naar strandhuisje kunnen klauteren. Er is een coole klimtoren, er zijn botsauto's, er zijn megagrote blokken om mee te bouwen en er is zelfs een klimvulkaan! 

Als de kids even willen chillen dan kan dat in de bios, daar draaien de hele dag door kinderfilms. 

Binnenspeeltuin 0 tot 3 land

Voor de allerkleinsten is er een apart deel ingericht: 0-3 land. Ze kunnen zich uitleven in en op de toestellen die geschikt zijn voor hun leeftijd. Ze kunnen spelen met zachte blokken, klimmen, glijden en rustig spelen met de treintafel, het winkeltje en keukentje en de poppenkast. 

Miniatuur Walcheren

Miniatuur Walcheren

Met de kids alle mooiste plekken van Walcheren zien op één dag? Dat kan hier! Op een schaal van 1:20 vind je in Miniatuur Walcheren alle bekende plekken op Walcheren, in het klein.

Er doorheen wandelen is al leuk; het interactieve gedeelte maakt het voor kinderen nóg leuker om Miniatuur Walcheren te bezoeken. Er zijn diverse drukknoppen, druk er maar eens op en kijk wat er gebeurt...

Tijdens een kinderfeestje krijgen de kids een speciale speurtocht mee door Miniatuur Walcheren, met een verrassing. 

Pretpark

Pretpark Zeeland - Mini Mundi

De verschillende attracties maken een dagje naar Mini Mundi er eentje waar nog lang over nagepraat zal worden. 

Spring rond in een autootje in de Jump Around of draai mee in de authentieke draaimolen. Stap samen met de kids in het treintje voor een rit door het park, of trotseer de schommelschuit. Zijn de kinderen toe aan een tijdje zelf spelen? Dat kan in de buitenspeeltuin en op het draadcircus. 

Let op: Het pretpark van Mini Mundi is buiten. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt er bepaald of attracties open kunnen of niet. Gelukkig is er nog veel meer te doen bij Mini Mundi;)

Restaurant

Van al dat spelen krijg je natuurlijk trek. Ook daar is aan gedacht. Er is een zelfbedieningsrestaurant waar je kunt kiezen uit verschillende broodjes, pannenkoeken, salades en frietjes. 

Tijdens een kinderfeestje kun je gebruik maken van het zelfbedieningsrestaurant, maar je kunt bij het boeken van een feestje ook kiezen voor een tosti, frietjes of pannenkoek tijdens het feest. 

 

 

Wij wensen jullie een superleuk kinderfeestje toe!

 

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor