Een kinderfeestje thuis vieren was nog nooit zo makkelijk... En nog nooit zo spannend!

Een origineel kinderfeestje thuis vieren is niet heel makkelijk. Wat wil je gaan doen met de kinderen? Hoe houd je ze bezig?

Daar heeft Das Box de oplossing voor. Je bestelt bij hen een kant-en-klare, superstoere activiteit voor tijdens het feest. Alles wat je nodig hebt om deze game te spelen met de kinderen zit in de doos (box dus) die je thuis gestuurd krijgt. Jij hoeft alleen maar een leuke plek uit te zoeken om het spel te spelen en een paar voorbereidingen te treffen volgens de handleiding, en de kinderen kunnen zich gaan vermaken met hun missie. 

Kinderfeestje Super Secret van Das Box

kinderfeestje thuis vieren

Over het feestje Super Secret

Hoe spannend is het om samen met vriendjes en vriendinnetjes als superdetectives aan het werk te mogen? De kinderen worden door het Geheim Opsporingskorps gevraagd om te komen helpen zoeken naar een dievenbende. Tijdens hun geheime missie proberen ze te achterhalen wie de dader is van een grote diamantdiefstal. 

Met de speciale app, de Super Secret, kunnen ze de dader afluisteren en geheime boodschappen ontcijferen. Laat het speurwerk maar beginnen!

Kinderfeestje thuis vieren

De inhoud van de box

Het spel dat je bestelt in de box is kant-en-klaar. Je hoeft zelf alleen maar wat spulletjes te verstoppen en de app te downloaden. In de box zitten:

📦Een QR-code om de Super Secret app (Android/IOS) snel te kunnen downloaden 📦Een uitgebreide handleiding en tips voor de volwassene die het feestje begeleidt 📦Enveloppen met aanwijzingen en instructies 📦Rode boodschap postkaart 📦Rode decoder 📦Ballon met QR-code 📦UV-pen met lampje om onzichtbare inkt op te sporen 📦13 Identiteitskaarten van mogelijke verdachten 📦2 Bladen voor augmented reality 📦Een notitieblad

Direct de Box bestellen

kinderfeestje thuis vieren das box

Weetjes en tips over dit kinderfeestje

Het Super Secret spel duurt gemiddeld 90-120 minuten. Dit mag uitlopen, je zit niet aan een tijd vast. Als het écht te lang duurt, kun je als volwassene de kinderen een beetje op weg helpen. 

Bij veel kinderen kun je het spel spelen in teams van 3-4 kinderen.

Er is één telefoon nodig bij dit spel, met toegang tot internet en opgeladen ;) 

Je zit niet aan een tijd of afspraak vast, dus je kunt zelfs op het laatste moment het spel wat uitstellen, of juist eerder starten. 

De voorbereiding is echt niet veel werk. 

Omdat de kinderen gaan speuren is het leuk als de speelplek niet volledig open is. Een beetje spanning mag best, en het is zonde als ze van een afstand de enveloppen al zien. 

In de handleiding uit de box staan tips voor het geval er iets niet gaat zoals gepland, bijvoorbeeld wanneer een buurtbewoner een van de enveloppen meeneemt...

Een box wordt gratis bij jou thuis bezorgd!

Ik wil zo'n Box!