Ben je op zoek naar een leuke plek om een kinderfeestje te vieren in Zeeuws-Vlaanderen? Dan is dit wat voor jullie!

Kinderfeestje bij Recreatiecentrum De Vogel

Recreatiecentrum de Vogel is niet alleen voor mensen die er komen logeren; je mag er ook zelf naar toe. En dat is leuk, want er is van alles te doen en te beleven: het ideale recept voor een topplek voor het volgende kinderfeestje. 

Binnenzwembad, binnenspeeltuin, buitenspeeltuinen, spraypark, skelters, kinderboerderij, midgetgolf én een familierestaurant. 

Dat vind je hier allemaal. Er zit vast wel iets tussen wat de kids graag doen tijdens het kinderfeest. Let wel op: wil je zwemmen tijdens het kinderfeestje? Dat kan van april tot en met oktober. De binnenspeeltuin en het restaurant zijn het hele jaar door geopend. 

Kinderfeestje kiezen bij De Vogel

Bij alle kinderfeestjes staat een tafel klaar, die versierd zal zijn in het thema dat de jarige heeft gekozen. De kinderen mogen tijdens het feestje gebruik maken van alle faciliteiten. Dat wil dus zeggen: je betaalt één prijs, en ze kiezen zelf of ze willen skelteren, midgetgolfen, zwemmen, in het spraypark spetteren, buiten speeltuintjes op willen zoeken of liever in de binnenspeeltuin spelen. Alles kan en mag. Als dat geen feest wordt! 

Eten tijdens het kinderfeestje

Natuurlijk moeten de buikjes goed gevuld worden tijdens het feest. Je kunt (van tevoren) kiezen tussen verschillende feestjes. 

Kinderfeestje Frietjesparty

De kinderen mogen gebruik maken van alle faciliteiten van het recreatiecentrum. Om de buikjes te vullen wordt er friet geserveerd met een snack, voor de dorst is er onbeperkt ranja en ze mogen kiezen tussen een softijsje, slushpuppy of waterijsje. Alsof dat allemaal niet genoeg is, liggen er ook gevulde snoepzakjes op ze te wachten.

Dit kinderfeestje kost* € 11,50 per kind, of € 9,00 per kind als er niet gezwommen wordt. 

Kinderfeestje Poffertjesparty

De kids mogen tijdens dit feestje gebruik maken van alle faciliteiten en krijgen lekkere poffertjes met poedersuiker, roomboter en sausjes. Daarnaast krijgen ze onbeperkt ranja, een softijsje, slushpuppy of waterijsje én een snoepzakje.

Dit kinderfeestje kost* € 11,50 per kind, of € 9,00 per kind zonder zwemmen. 

Kinderfeestje Pizzaparty

De kids mogen spelen, zwemmen (in het seizoen), spetteren, midgetgolfen, skelteren en naar de kinderboerderij. Zodra de honger toeslaat mogen ze hun eigen pizza beleggen! Er is bijvoorbeeld kaas, ham, salami en ananas. Het bakken wordt voor ze gedaan. Ook bij dit feest krijgen ze onbeperkt ranja, een softijsje, slushpuppy of waterijsje én een snoepzakje.

Dit kinderfeestje kost* € 13,50 per kind, of € 11,00 per kind als er niet gezwommen wordt. 

Kinderfeestje VIP-Party

De jarige en genodigden zijn echte important persons, want ze krijgen op dit feestje onbeperkt champagne-ranja, mogen zelf cupcakes versieren, krijgen snoepjes en koekjes, een ijsje naar keuze, onbeperkt frietjes, minisnacks, hamburgers en pizza en ook nog een snoepzakje. Tussen het eten door mogen de kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen. Wordt het binnen spelen, of toch buiten? Spring op een skelter of bezoek de diertjes van de kinderboerderij. In de zomer kunnen ze elkaar nat spetteren in het Spraypark en van april tot november lekker binnenzwemmen!

Dit kinderfeestje kost* € 17,00 per kind, of € 14,50 per kind als er niet gezwommen wordt. 

Welk kinderfeestje gaat het worden?

Heb je al een keuze gemaakt? Of wil je graag nóg meer weten? Ga dan naar de website van Recreatiecentrum de Vogel en lees verder of reserveer direct het feestje. 

Naar de website

 

*prijzen dd december 2020. Prijswijzigingen voorbehouden. Check de website van de aanbieder voor de meest actuele informatie.