Gildeweg 10, 4383 NK Vlissingen

Dock Family Entertainment Center

Nieuw in 2021: een compleet entertainment center in Vlissingen, dat goed is voor een hele dag plezier. Kies een of meerdere activiteiten uit voor jullie gezin, er zit vast iets bij dat jullie leuk vinden. 

Ninja Tag - Punten scoren in de obstakel arena

De Ninja Tag is een obstakel run waarin jij zoveel mogelijk punten probeert te scoren. Die punten scoor je door met je speciale armband langs zoveel mogelijk tags te komen. Bij de tags kom je alleen maar door te klimmen en klauteren in de obstakel area.

Unreal Bowlen - Bowlen met animaties op de banen

Unreal Bowlen is Bowlen 3.0. Op deze bowlingbanen vind je animaties, die reageren op de bal. Zo kan de baan bijvoorbeeld veranderen in een piano. Wanneer je dan de bal gooit, gooi je die over de toetsen van die piano. En die toetsen worden dan ook nog eens echt ingedrukt en je hoort het bijbehorende geluid! 

Indoor lasergame - Twee verdiepingen om je te verstoppen, of niet ;) 

Twee verdiepingen vol obstakels, samen goed voor zo'n 250 vierkante meter. Dat is een prima ruimte om je gezin eens in uit te dagen, of misschien juist een ander gezin....

Laserkarten - Mario Kart in real life

Laser Karten is een combinatie van Lasergamen en Karten, waarbij het videospel Mario Kart in werkelijkheid wordt gebracht. Daag je tegenspelers uit in een labyrint, aan het stuur van een kart die 360 graden kan draaien, uitgerust met een laser. Schakel je tegenspelers uit en pak de bonussen om nog sneller te gaan, onoverwinnelijk te worden of meer punten te winnen. 

Indoor trampoline park Street Jump Vlissingen

Street Jump Vlissingen - Indoor Trampolinepark

In het indoor trampolinepark in Vlissingen kunnen de kids, maar zeker ook hun ouders, zich uitleven zoals nergens anders. Jumpen, jumpen en nog eens jumpen.

En verder...

Het vertier houdt niet op. Je kunt met de skyrider over de trampolines heen vliegen. Er staan allerlei leuke speelapparaten in de Arcadehal, zoals airhockey en pooltafels. Én er zijn 20 e-choppers, die je kunt huren voor een ritje door de buurt. 

Horeca

Kies een plekje in de brasserie, waar je zicht hebt op de trampolinehal of neem een plekje op het verhoogd terras, waar je van bovenaf een mooi overzicht hebt van de gehele hal. Ook als je niet komt jumpen, vermaak je je hier dus prima! Kies iets lekkers van de uitgebreide menukaart. Voor ieder wat wils. Je kunt je laten verwennen met een heerlijk hapje en drankje.

 

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor