City-Play

Hét Speelkleed van Zeeland

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de decembermaand? Ken je het speelkleed van Zeeland al? Dit is een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 20 iconen en de kleinste details uit de provincie. Je blijft er naar kijken!

Al veel ouders en grootouders in Zeeland hebben al dit originele speelkleed in huis,, echter houdt City-Play, de producent van het speelkleed, de oplage beperkt. “Het moet een origineel en uniek product blijven, nu en in de toekomst. Het is hierom dan ook echt een cadeau voor dit jaar”.

Kinderen rijden met hun speelgoedauto's over de Zeelandbrug, langs de markt in Middelburg, over het spoor van de stoomtrein naar de skibaan in Terneuzen ! Het kleed is 160 bij 130 cm breed en heeft veel leuke elementen van Zeeland. Als je goed kijkt ontdek je heel veel bekende Zeeuwse items! 

Het speelkleed heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven. Makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon gratis retourneren. Je steunt met je aankoop ook een goed doel. Van ieder speelkleed gaat er €1,- naar Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.

Direct het speelkleed bestellen of alle details bekijken? 

 Bekijk de kortingsdeal