Creatief bij You are Essential

Ben je opzoek naar een rustig, prikkel arm en creatief feestje dan is dit feestje van You are Essential wat je zoekt!

Kinderfeestje, we zijn er maar druk mee. Al lang voor hun verjaardag zijn kinderen vaak al met hun kinderfeestje bezig, wie wordt er uitnodigt en wat gaan we doen? Ook voor ouders is het kinderfeestje een ding, want het is een aardige planning. Wie wordt er uitgenodigd, hoe gaan we de kids uitnodigingen, wanneer is het feestje, kan iedereen, wat gaan we doen en hoe komen we er. Genoeg prikkels voor ouders en kind! Vandaar dat wij zo razend enthousiast zijn over dit toffe feestje! Het creatieve prikkelarme feestje van You are Essential.

Edelstenenarmbandjes

Tijdens is feestje kunnen de kinderen mooie edelsteen armbandjes, badzout in mooie flesjes en lippenbalsem maken. 
Wij mochten een proeffeestje doen! Samen met Milou, Luna en Julia ging ik naar Angelique van You are essential om het feestje te testen. Op woensdagmiddag kwamen wij om 14:30u in Wolphaartsdijk aan. Angelique stond al op ons te wachten in haar prachtige knusse workshop ruimte. Wij kwamen binnen in een heerlijk ruikende mooie workshop ruimte, waar de edelsteenkralen en wat lekkers te eten en te drinken al klaar stond op tafel. Na een voorstel rondje begon Angelique met de uitleg over het maken van de armbandjes. Ze vertelde over de edelstenen en de patronen die je kunt maken.

De edelstenen die gebruikt worden tijdens het feestje zijn: Lava steen, Fluoride, Zonnenstreek, Sodaliet, Amethist, Bergkristal, Rozenkwarts, Groene Aventurijn, Lapis Lazuli, Amazoniet, Maansteen en Opaal.

De meiden vinden de edelstenen geweldig en vooral de werking van de edelstenen spreekt ze enorm aan. Onder aan deze blog heb ik nog even een overzichtje gemaakt met de bekendste edelstenen en wat ze kunnen betekenen voor ons en dus kinderen. Na de uitleg beginnen de meiden enthousiast de armbandjes te maken, naast de edelstenen zijn er ook allerlei bedeltjes die de meiden kunnen verwerken in de armbandjes. Na een tijdje hebben alle meiden een eigen gemaakte armband met allemaal een eigen doel, hoewel de armbandje de volgende dag wel om moet om goede resultaten bij de Cito-toets :).

Prikkel arm kinderfeestje Zeeland

Badzout maken tijdens het kinderfeestje

Het tweede wat de meiden mogen doen is een badzout maken. Ze krijgen alle drie een glazen buisje en mogen kiezen uit verschillende soorten badzout en lavendel om de buisjes mee te vullen. Het feest is voor meiden vanaf ongeveer 8 jaar en ouders. Deze meiden zijn net te jong met te kleine handen om de buisjes zelf te vullen, dus helpt Angelique ze met het vullen van de buisjes. Er worden mooie patronen verzonden en als de buisjes helemaal vol zitten mag er nog een lekkere olietje in voor wat extra geur. De meiden vinden het geweldig.

Kinderfeestje you are essential

Lipbalsem maken tijdens je kinderfeestjes

Als laatste activiteit mogen we nog lipbalsem maken. De meiden krijgen allemaal een potje en met een gesmolten bijenwas, kokosolie en shea butter mogen ze het bakje vullen, gecombineerd met wat olie en nog wat bijenwas maken ze zo hun eigen lipbalsem. De lipbalsem ruikt heel lekker, hij moet nog wel even hard worden dus een plekje in de koelkast is wel handig.

Kinderfeestje prikkel arm zeeland

Wat dit feestje extra leuk maakt, is dat het echt een prikkel arm feestjes is, waarbij de jarig en gasten allerlei leuke dingen mogen maken die ze mee naar huis kunnen nemen.

Voor wie is dit feestje?

Voor iedereen die een feestje wilt vieren vanaf ongeveer 8 jaar en het leuk vindt om creatief bezig te zijn.

Voordelen van die feestje
✔️ Prikkel arm
✔️ Fijne workshopruimte
✔️ Met hapjes en drinken
✔️ Creatief feestjes
✔️ Gezellig met elkaar
✔️ Alle aandacht en begeleiding

Wil je meer informatie over dit feestje lees dan hier verder!

Reserveer hier je feestje

 

Soorten edelstenen

Rozenkwarts: Een zachte, roze steen die staat voor liefde en emotioneel welzijn. Kan troost bieden en een gevoel van veiligheid geven aan kinderen.
Amethist: Paarse kwarts die bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen. Kan helpen bij het verminderen van angst en stress bij kinderen.
Tijgeroog: Een steen met een warme, gouden kleur. Stimuleert zelfvertrouwen en helpt kinderen om moedig en veerkrachtig te zijn.
Lapis Lazuli: Een diepblauwe steen die creativiteit en intuïtie bevordert. Kan kinderen helpen bij het uiten van zichzelf en het ontwikkelen van hun artistieke kant.
Groene Aventurijn: Een groene steen die geluk en welvaart symboliseert. Kan een positieve invloed hebben op het humeur van kinderen en hen aanmoedigen om positief te denken.
Sodaliet: Een blauwe steen die communicatie en zelfexpressie bevordert. Kan nuttig zijn voor kinderen die hun gedachten en gevoelens willen uiten.
Bergkristal: Een heldere, kleurloze steen die bekend staat om zijn zuiverende eigenschappen. Kan helpen bij het verbeteren van concentratie en focus bij kinderen.
Jade: Een groene steen die staat voor geluk en harmonie. Kan kinderen helpen bij het ontwikkelen van een gevoel van vrede en evenwicht.
Citrien: Een zonnige gele steen die positiviteit en vrolijkheid vertegenwoordigt. Kan helpen bij het stimuleren van optimisme en een positieve houding bij kinderen.
Maansteen: Een steen met een zachte glans die staat voor vrouwelijke energie en intuïtie. Kan helpen bij het ontwikkelen van emotionele intelligentie bij kinderen.
Rookkwarts: Een bruine tot zwarte kwarts die aardende eigenschappen heeft. Kan kinderen helpen om zich te gronden en emotionele stabiliteit te bevorderen.
Rhodoniet: Een roze en zwarte steen die staat voor liefde en evenwicht. Kan helpen bij het ontwikkelen van empathie en compassie bij kinderen.
Aquamarijn: Een lichtblauwe steen die staat voor kalmte en helderheid. Kan kinderen helpen bij het beheersen van stress en het stimuleren van duidelijke communicatie.
Amazoniet: Een groene steen die bekend staat om zijn kalmerende energie. Kan kinderen helpen bij het verminderen van angst en het bevorderen van een gevoel van veiligheid.
Fluoriet: Een veelkleurige steen die concentratie en mentale helderheid bevordert. Kan kinderen helpen bij het ontwikkelen van studievaardigheden en intellectuele groei.