HELP WANTED

In de bijna vier jaar dat Go-Kids Zeeland nu bestaat, zijn we steeds beter geworden in het verzamelen van informatie. Informatie die voor jullie als ouder interessant kan zijn. Zo starten we achter de schermen bijvoorbeeld ieder jaar al in augustus met het bijhouden van de nieuwe data voor de sinterklaasintochten. Onze overzichtpagina met data van intochten wordt ieder jaar duizenden keren bekeken. Daar verdienen we niks mee, we vinden het gewoon fijn om zoekende ouders hierin te bedienen. We vinden dat eigenlijk zelfs een beetje onze taak geworden. 

Maar dit jaar is alles anders. De meeste Sinterklaasintochten gaan niet door. Door het hele land worden alternatieve intochten bedacht, waarbij de kinderen digitaal kunnen meekijken, of met een ticket op de boot mogen gaan kijken, of waar de Sint een rondje door de stad doet, zodat iedereen vanuit huis kan zwaaien. Omdat het allemaal zo kortdag geregeld moet worden en ieder Sinterklaascomité een andere oplossing vindt, merken we dat dit jaar het verzamelen van de info onmogelijk is geworden. Bijna onmogelijk dan.. 

Want we kunnen natuurlijk ook gewoon vragen aan jullie om de informatie die je ziet over Sinterklaas in jouw stad of dorp, even door te sturen naar ons. Want onvoorstelbaar genoeg gaat zulke informatie sneller door een dorp dan over internet ;) 

Dus: wil je ons en dus andere ouders helpen? Stuur informatie over de intocht in jouw dorp of stad naar zeeland@go-kids.nl Bij voorkeur met de bron er bij, zodat we ouders kunnen doorverwijzen naar een programma of meer informatie. Wij verzamelen de 'intochten' op deze pagina

Onze dank is heel groot!