Houd jij ook zo van Zeeland? En ga jij graag met je kind(eren) erop uit? Vind je het leuk om andere ouders in Zeeland daar alles over te vertellen? Lees dan even verder.

Regiomanager Zeeland gezocht

Go-Kids Zeeland zoekt een regiomanager. Een regiomanager is iemand die er voor zorgt dat alle leuke kindvriendelijke adressen in de regio goed op de kaart staan.

Via de website go-kids.nl zorg je ervoor dat de leukste plekken makkelijk te vinden zijn, evenementen in de agenda te zien zijn en mag je los met blogs over jullie eigen ervaringen of die van klanten. Je onderhoudt contact met de kindvriendelijke bedrijven die er zijn, zet al je leuke tips voor de vakanties in de nieuwsbrief en deelt tips via de sociale mediakanalen. Je helpt de lokale bedrijven bij hun marketing en lokale ouders, grootouders en bezoekers bij het uitzoeken van leuke uitjes en kinderfeestjes.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Het is handig als je op de hoogte bent van de ins en outs van online marketing of bereid om jezelf hierin te verdiepen. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst, commercieel bent ingesteld en zelfstandig kan werken. Als je in Zeeland woont en zelf kinderen hebt waarmee je leuke plekken kunt bezoeken, maakt dat de werkzaamheden een stuk makkelijker (en leuk!).

Zelfstandige functie

Go-Kids is een franchiseorganisatie. Als regiomanager schrijf je je in bij de KvK en ga je als zelfstandige aan de slag, maar wel volgens de richtlijnen die alle regio’s aanhouden. Je bent zelf verantwoordelijk voor je inkomsten, maar krijgt toch een stuk of twintig gezellige collega’s, waarbij je altijd terecht kunt om even te sparren. Je deelt je eigen tijd in. Natuurlijk zet je je in om de regio zo goed mogelijk op de kaart te zetten, maar als je dat graag ’s nachts doet is er niemand die je tegen zal houden 😉

Meer weten? Wil je meer weten over Go-Kids en deze toffe zelfstandige functie? Stuur een mailtje naar info@go-kids.nl