Go-Kids bestaat 1 november 10 jaar! 

Als dat geen reden is voor een feestje...

Wat 10 jaar geleden in Zwolle begon als een idee geboren uit eigen behoefte is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke organisatie met regio's door heel Nederland. Met een mooi team van regiomanagers doen we ons best om jou te inspireren met allerlei tips voor je gezin.

regio's Go-Kids

Al 10 jaar lekker lokaal

De vraag komt wel eens waarom we niet vanuit Zwolle heel Nederland in kaart brengen. Uitjes op internet zetten kun je toch ook voor heel Nederland doen? De reden is dat we ook juist die dingen willen laten zien, die je online slecht of niet kunt vinden. Daarom is het goed om iemand uit je eigen regio te hebben die voor jou alle mooie plekjes en tips verzamelt. En dat is zoals blijkt de moeite waard!

Go-Kids 10 jaar!

Wij zijn ervan overtuigd dat kinderen door veel te doen en ontdekken, zich ontwikkelen en hun talenten leren kennen. Dus hup - ga lekker dat bos in, doe creatieve workshops of probeer een keer een theatershow. Maar natuurlijk ook lekker naar de film of het indoor speelparadijs.

Wij verzamelen alles voor je op een overzichtelijke site en inspireren je via onze socials en nieuwsbrieven. Dat kan alleen maar als je in de buurt bent! Dus vandaar dat er altijd een Go-Kids in jouw buurt is. Sommige regio's bestaan nog niet zo lang, en via ons tipformulier kun je ons helpen als je iets heel leuks weet dat nog niet op onze kaart staat. Samen sterk in de regio, roepen we altijd!

Dank je wel! 

Wij zijn dus jarig - en delen daarom heel graag cadeautjes uit. Dat doen we omdat we ook jou als trouwe volger van Go-Kids willen bedanken dat je Go-Kids gebruikt en waardeert als inspiratiebron! 

Te gekke winacties

Wij werken nauw samen met de lokale kindvriendelijke ondernemers om op een belevenisvolle manier kindvriendelijke uitjes en tips bij gezinnen te brengen. Samen met deze ondernemers hebben wij een prachtig prijzenpakket samengesteld. Daarmee starten we vanaf morgen de grote Go-Kids Win-10-daagse.

Iedere dag zal er een bijzondere winactie verschijnen, en je kunt aan alle winacties meedoen! Vanuit je eigen regio kun je via de socials de acties dagelijks volgen - en natuurlijk ook via onze landelijke accounts op Facebook & Instagram

Nu al nieuwsgierig?

Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in; we krijgen nu een klein beetje door hoe Sinterklaas zich jaarlijks moet voelen bij het uitdelen van zoveel cadeautjes :). 

Succes en houd ons dus (extra) in de gaten voor de te gekke winacties!

Lieve groet,

Team Go-Kids