Bezoek Bounce Valley Middelburg!

Het luchtkussenpark van Zeeland en Nederland!

Bounce Valley Middelburg is open!

7 december 2022 is dan éindelijk Bounce Valley Middelburg open. Aan de rand van Middelburg makkelijk te bereiken en met genoeg parkeergelegenheid voor de deur, is daar van echt de allereerste Bounce Valley in Zeeland!

Ons bezoek aan het luchtkussenpark

Wij beginnen onze dag vroeg, om 10u hebben we 2 uur tickets gereserveerd. Hier willen we natuurlijk volop gebruik van maken, dus we willen er graag op tijd zijn. Stipt 10 uur staan we voor de deur. Wij kennen Bounce Valley van de vestigingen in Zoetermeer, Rotterdam en Breda dus we weten een beetje wat we kunnen verwachten! 

Tip: draag sportieve, fijn zittende kleding naar Bounce Valley, daarin Bounce je het fijnst!

Eenmaal op de vestiging gaan we met de roltrap naar boven en worden we vriendelijk ontvangen! We krijgen allemaal onze eigen Bounce sokken in onze eigen maat en dan kan het gaan beginnen! Met de trap lopen we naar beneden, doen onze spullen in een kluisje en doen natuurlijk de Bounce sokken aan. En dan kan het feest beginnen! 

Ik heb even de plattegrond erbij gepakt want er zijn veel verschillende area's en attracties. Je begint eigenlijk altijd bij het zwart/ gele gemarkeerde gebied. En vanaf daar kan je springen of zoals ze dat hier noemen bouncen waar je maar wilt! Je kan een heel rondje springen, glijden of ga naar boven want daar bounce je gewoon nog even verder!

Bounce Valley Middelburg

Bouncen in het luchtkussen paradijs!

Zoals je kan zien is er enorm veel te doen en kan je je helemaal uitleven! Lekker actief met elkaar bouncen en weer lekker allemaal even kind zijn! Want de kinderen zijn gek op Bounce Valley maar wij vinden het net zo leuk! Na een uurtje het park verkennen hebben we dorst en gaan we even boven zitten om wat te drinken! Wist je al dat je hier ook heerlijke tosti's, nacho's en ander lekker te eten kan bestellen? Ook na het bouncen is hier volop tijd voor! Wij drinken alleen even wat en gaan daarna nog even naar de Wipe-out en Last man standing. Daarna doet Julia beneden nog wat dansjes op de muziek en springt Melle nog even vrolijk in het rond. Na twee uur bouncen sluiten we ons bezoek af met nog wat lekker te drinken. Enthousiast over deze prachtige nieuwe locatie en moe van al het bouncen stappen we de auto weer in! 

Wil je meer informatie over Bounce Valley Middelburg?

Dan vind je die natuurlijk bij Go-Kids Zeeland. We hebben twee pagina's met meer informatie. Een over een bezoek met het gezin, vrienden of familie. Maar ook een pagina over kinderfeestjes! Want je kan hier natuurlijk ook je kinderfeestje vieren! 

Bounce Valley gezinsuitjes

Bounce Valley kinderfeestjes

Dagje wel in Zeeland