Nijntje komt in het theater! Eigenlijk was Nijntje daar al… In de kerstvakantie zou deze leuke theatervoorstelling voor de allerkleinsten (2+) al spelen in het DeLaMar theater in Amsterdam, helaas moeten we nog even wachten. Als alles weer open mag, komt Nijntje zeker weer. In februari en mei staan nog voorstellingen gepland: kijk maar in de DeLaMar agenda. Check vooral ook of een theater bij jou in de buurt ook Nijntje de musical op de planning heeft staan!

Neem jouw Nijntje knuffel mee

Deze kleurrijke musical is echt een feest voor (kleine) kinderen en hun ouders. Een verhaal vol vrolijke liedjes, allemaal geïnspireerd door de verhalen van Dick Bruna. Nijntje en haar vriendjes komen hier tot leven en beleven avontuurlijke momenten. Dans en zing jij gezellig mee? Ook Nijntje knuffels mogen mee doen!

De top 10 Nijntje voor thuis

 

1. Sprekende Nijntje

Sprekende Nijntje kan je een heleboel leren. Tellen tot 10, vormen en kleuren. Bovendien kan hij tegen je praten als je op zijn handje drukt. Zing en dans je liever met Nijntje, geen probleem. Het andere handje geeft nog meer plezier! Hier geeft deze Nijntje al jaren veel plezier.

Zoek jouw favoriete kleur!

2. Nijntje verstoppertje

Iedereen met grotere kinderen kent Nijntje speelt verstoppertje wel! Een must have voor de kleintjes. Verstop Nijntje in huis en laat je kind hem zoeken. Vervolgens hoor je “Ik ben verstopt, joehoe hier ben ik”… Het geeft echt heel veel plezier in huis. Hoe simpel kan het zijn.

Zoek jij Nijntje?

3. Nijntje boeken

Lezen is goed voor je kind. En er is niets leuker dan elke avond voor het slapen gaan een boekje voor te lezen. De Nijntje boeken zijn altijd erg populair, korte en duidelijke verhaaltjes in mooie opvallende kleuren. Bovendien zijn er veel boekjes van karton zodat ze niet zo snel stuk gaan. Heb je al een hele serie dan staat het natuurlijk ook mooi op een plankje in de kinderkamer!
Of ga gewoon in één keer voor een Nijntje boekenkast!

Kies een Nijntje boek!

4. Nijntje lamp

Veel kinderen slapen graag met een nachtlampje. Deze Nijntje lamp van Mr Maria (of één van de vriendjes) is wel heel bijzonder. Een mooi groot Nijntje voor op het nachtkastje. Deze LED-lamp kan bovendien dimmen en heeft een mooie nachtmodus! Je kunt kiezen van kleine formaten tot XL formaat (80 cm). Hier staan ze al jaren te schijnen in de kinderkamers.

Welk formaat kies jij?

5. Nijntje spelletjes

Niets is leuke dan samen spelletjes te spelen. Ook in het thema Nijntje zijn er genoeg te krijgen. Met de spelletjes van Nijntje leren de kinderen op hun eigen niveau hun geheugen te trainen, motoriek te ontwikkelen en natuurlijk gewoon veel plezier te hebben. Van memory tot een speciaal monopoly Nijntje spel!

Speel samen spelletjes!

6. Kiekeboe Nijntje

Deze knuffel van Nijntje is echt zo schattig. Zijn handjes bevatten magneetjes die op de oogjes vast kunnen plakken. Hierdoor kan je kiekeboe spelen met Nijntje. Deze knuffel is maar liefst 28 cm hoog en in vele kleuren te krijgen. Dus altijd wel één die past bij jouw smaak!

Koop jouw Nijntje!

7. Nijntje puzzels

De puzzels van Nijntje zijn echt super leuk. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Leuke herkenbare plaatjes in vrolijke kleuren. Als jouw kind ouder wordt kan je weer een nieuwe puzzel uitzoeken die bij de leeftijd van jouw kind past. Zo groeien en ontwikkelen ze zich samen in de wereld van puzzels!

Puzzel je mee?

8. Nijntje electro

Ken jij hem nog van vroeger? De electro pen. Tegenwoordig heb je deze electro wonderpen ook van Nijntje. Hiermee leer je samen met Nijntje door middel van educatieve thema’s. Heb je een antwoord goed dan hoor je gelijk een leuk muziekjes en gaat een lampje branden. 

Brandt jouw lampje al?

9. Nijntje wanddecoratie

Deze speciale wanddecoratie staat echt heel mooi in de kinderkamers. Op een lichte muur komt dit Nijntje echt goed tot zijn recht! Bovendien kan hij jaren blijven hangen omdat hij niet te ‘kinderachtig’ is. Natuurlijk kan je kijken naar muurstickers of magneetbord!

Koop hem snel!

10. Nijntje knuffels

En als laatste natuurlijk een Nijntje knuffel! Ze zijne r echt in alle formaten en kleuren. Bovendien in vele verschillende stofjes te krijgen. Of je nu kiest voor een klein knuffelbaar teddy Nijntje of een moderner Corderoy Nijntje. Waarschijnlijk staat er in elke kinderkamer wel één of meerdere Nijntjes. Bovendien als je naar de musical komt kan je deze gelijk meenemen!

Welk Nijntje neem jij mee?

 

Je ziet het al, Nijntje is onmisbaar bij elk kind. Hopelijk kunnen we snel genieten van de leuke en vrolijke musical van Nijntje. Tot die tijd kunnen we ons dus vermaken met heel veel andere Nijntjes en zijn vriendjes. Bovendien hoe meer we nu met Nijntje bezig zijn, hoe leuker het is als ze straks echt tot leven komen in het theater!