Street Jump Vlissingen breidt uit!

Er gingen al wilde verhalen door Zeeland, nadat er een onderdeel van het trampolinepark-waar-we-zo-blij-mee-waren te koop kwam te staan tijdens de tweede lockdown. Gaat het sluiten? Gaan ze weg? Maar het tegendeel bleek waar: Street Jump Vlissingen maakte plaats voor nóg meer plezier. 

Uitbreiding naar DOCK Family Entertainment Center

Street Jump Vlissingen, het indoor trampolinepark, blijft dus gewoon. Gelukkig maar, want we willen natuurlijk niet meer zonder in Zeeland. Maar er komt meer. Nóg meer vermaak voor gezinnen (en volwassenen natuurlijk). 

Wat gaat er veranderen? Er komen allerlei nieuwe activiteiten bij. Hier komen ze:

Ninja Tag - Punten scoren in de obstakel arena

De Ninja Tag is een obstakel run waarin jij zoveel mogelijk punten probeert te scoren. Die punten scoor je door met je speciale armband langs zoveel mogelijk tags te komen. Bij de tags kom je alleen maar door te klimmen en klauteren in de obstakel area.

Unreal Bowlen -Bowlen met animaties op de banen

Unreal Bowlen is Bowlen 3.0. Op deze bowlingbanen vind je animaties, die reageren op de bal. Zo kan de baan bijvoorbeeld veranderen in een piano. Wanneer je dan de bal gooit, gooi je die over de toetsen van die piano. En die toetsen worden dan ook nog eens echt ingedrukt en je hoort het bijbehorende geluid! Unreal wordt real, wij denken dat de kids dit echt fan-tas-tisch gaan vinden. 

Indoor lasergamen - Twee verdiepingen om je te verstoppen, of niet ;) 

De vroegere squashzalen zijn één geworden, en zijn nu het toneel van een spannend lasergame-spel. Twee verdiepingen vol obstakels, samen goed voor zo'n 250 vierkante meter. Dat is een prima ruimte om je gezin eens in uit te dagen, of misschien juist een ander gezin....

Laserkarten - Mario Kart in real life

Laser Karten is een combinatie van Lasergamen en Karten, waarbij het videospel Mario Kart in werkelijkheid wordt gebracht. Daag je tegenspelers uit in een labyrint, aan het stuur van een kart die 360 graden kan draaien, uitgerust met een laser. Schakel je tegenspelers uit en pak de bonussen om nog sneller te gaan, onoverwinnelijk te worden of meer punten te winnen. 

Indoor trampoline hal

Het trampolinepark blijft dus gewoon, vol met toffe area's waar je je tricks kan oefenen. 

En verder...

Het houdt niet op. Je kunt nog steeds met de skyrider over de trampolines heen vliegen. Er komen allerlei leuke speelapparaten in de Arcadehal, zoals airhockey en pooltafels. Én er komen 20 e-choppers, die je kunt huren voor een ritje door de buurt. 

Horeca: nog meer opties

De horecagelegenheid blijft, maar ook hier worden uitbreidingen gedaan. Zo wordt de kaart uitgebreider én komt er een extra terras. 

En dat in ons mooie Zeeland 😍. Hip, nieuw en supertof! 

We moeten nog heel even geduld hebben, maar daar zijn we inmiddels hartstikke goed in geoefend ;) De planning is om voor de zomervakantie ALLES open te hebben, maar we hoeven niet perse tot aan de zomer te wachten. Zodra de horeca klaar is (hopelijk binnen een paar weken), zullen de activiteiten die al bezocht kunnen worden (dus sowieso de trampolines) open gaan, en daarna wordt steeds een nieuwe activiteit erbij geopend.

Wil je als allereerste op de hoogte zijn van de openingen? Volg Street Jump Vlissingen dan op Facebook, daar zijn ze erg actief en zie je regelmatig updates van de verbouwing. Klik hier om naar de Facebookpagina te gaan

🤞Op naar een fijne zomer vol uitjes en heel snel alles weer vrij toegankelijk!🤞