Babykleding en houten speelgoed online kopen bij Kidooz

* Vanuit huis *, 1501AA Online

Kidooz is een bekend Nederlands merk en staat voor hippe kids musthaves. Leuke en unieke printjes, voornamelijk zwart/wit, op rompertjes, broekjes tot wel slaapzakken en mutsen. 

Kidooz: webshop in babykleding

De kledinglijn is speciaal door en voor Kidooz gemaakt van 100% GOTS organisch katoen. GOTS (Global Organic Textile Standard). Kidooz rompertjes zijn gecertificeerd en hebben 100% biologische vezels. De huid van een baby'tje is erg gevoelig maar met deze organisch katoen rompertjes hoef je je nergens meer zorgen over te maken. 

Uitgebreide collectie boeken

Naast de hippe kids musthave babykleding heeft Kidooz een uitgebreide collectie boeken van “Kraambezoekboek” tot “Mijn eerste jaar boek”, maar zeker ook de “invulboeken” voor de kinderdagverblijven tot de “Mijn oppasboek” voor bijvoorbeeld oma’s en opa’s. Alle boeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk in zwart/wit uitgevoerd. 

Houten speelgoed bij Kidooz

Ook heeft Kidooz een complete speelgoedlijn, uitgevoerd in degelijk hout, in leuke frisse kleuren variërend van houten fietsen, kassa’s, gereedschapskisten, ijsjes tot wel een houten laptop! En allemaal afkomstig uit Scandinavië.  

Sample sale

Periodiek heeft men een “sample sale”, een absolute aanrader, maar wisselt het assortiment per en tijdens het seizoen. 

Neem eens een kijkje in hun webshop en laat je inspireren, zulke leuke kwalitatieve spulletjes zie je nergens!

Kijkje bij Kidooz