EuroParcs Resort Poort van Amsterdam
Zeedijk 2, 1154 PP Uitdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam is een gloednieuw bungalowpark in Uitdam (bij Marken) met prachtige faciliteiten. In de nieuwe bungalows en appartementen kun je perfect verblijven met je gezin.

Heerlijke vakantie in Noord-Holland

Het park is gloednieuw en dus super ingericht met alles dat je maar kunt wensen. Prachtige woningen, een fijn restaurant, winkeltje en snackbar. Een zwembad en speeltuintjes, een strandje en verhuur van fietsen, waterfietsen en kano's bijvoorbeeld.

Spelen en smullen bij Europarcs in Uitdam

Op het park zijn verschillende speeltuinen, een midgetgolfbaan, een binnenzwembad met een apart badje voor de allerkleinsten, een strandje en een heerlijk café-restaurant met boven een indoor speelparadijs. Het park ligt aan het Markermeer en heeft dan ook een jachthaven met een fijn terras.

Vermaak met Beau & Bloem

In de schoolvakanties heeft EuroParcs Resort Poort van Amsterdam een uitgebreid animatieprogramma met Beau & Bloem, maar ook tussendoor zijn deze dames in de weekenden regelmatig aanwezig. 

Welkom bij Poort van Amsterdam!

De faciliteiten, animatieactiviteiten en themaweekenden zijn er niet alleen voor gasten van het park. Iedereen uit de regio die het leuk vindt om naar EuroParcs Resort Poort van Amsterdam te komen en hiervan te genieten is van harte welkom.

Alles over het park

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor