Camping De Kleine Weel

IJsselmeerdijk 32, 1473 PP Warder

Deze camping is landelijk gelegen aan een klein meertje, een voormalige dijkdoorbraak vermoedelijk ontstaan tijdens een overstroming in het jaar 1775. Dit meertje heet het Kleine Weel, vandaar de naam.

Camping in Warder - gemeente Edam/Volendam

De KIeine Weel ligt in de gemeente Edam/Volendam. De camping biedt plaats aan ± 15 vaste staanplaatsen en ± 9 losse plaatsen. Voor campers is er beperkt plaats op een verhard terrein. Op de camping zijn 2 spoelplaatsen met warm en koud stromend water voor de afwas, 2 douches, 4 toiletten , 1 urinoir en een aparte wasgelegenheid. Er is geen wasmachine, wel een centrifuge.

Recreatie op Camping De Kleine Weel

In onze recreatieschuur staat een tafeltennistafel en je kunt er darten. Wel zelf tafeltennisbatjes, ballen en dartpijlen meenemen. Tevens staat er voor de mensen die met een tent komen een koelkast met vriesgedeelte aan. Voor kleine kinderen zijn er helaas geen faciliteiten.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!