Kervelstraat 185A, 1562 AJ Krommenie

Bij speel-o-theek 't Spelikaantje kun je speelgoed lenen, net als dat je boeken leent in een bibliotheek. Ook kun je er terecht voor informatie over spelen en speelgoed. 't Spelikaantje is gevestigd in buurthuis De Pelikaan en heeft speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar en gezelschapsspellen voor alle leeftijden.

Speelgoed lenen bij een speel-o-theek

Speelgoed lenen bij een speel-o-theek is leuk en voordelig. Als je steeds speelgoed koopt kost dat veel geld en het is altijd maar afwachten hoe lang je kinderen er leuk mee spelen. Hoe vaak gebeurt het niet dat speelgoed al snel werkloos in een hoek of kast ligt te verstoffen?

Lid worden van 't Spelikaantje

Iedereen kan lid worden van de speel-o-theek. Ouders natuurlijk, maar ook grootouders, ooms en tantes, gastouders of ieder ander die graag speelgoed wil lenen. Een keertje komen kijken spelen bij de speel-o-theek kost niets. Voor een lidmaatschap - dat heb je nodig om speelgoed mee naar huis te nemen - betaal je € 20,- per jaar. Je moet daarvoor een identiteitsbewijs tonen en contant betalen.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor