Cultuurhuis Wherelant Purmerend

Cultuurhuis Wherelant PurmerendBekijk foto's

Cultuurhuis Wherelant is een centrum voor kunst en cultuur in Purmerend. Iedereen kan er terecht voor professionele cursussen en workshops op het gebied van beeldende kunst, multimedia, theater en dans.

Creatieve cursussen voor kinderen in Purmerend

Iedereen - dus zeker ook kinderen! Wherelant heeft een groot aanbod van cursussen voor kinderen, zowel in het eigen Cultuurhuis als op scholen als naschoolse activiteit. Er is van alles - kijk maar eens op de website van Wherelant naar het aanbod voor kinderen van 6 tot 12 jaar!

Naschoolse cursussen van Wherelant openbaar toegankelijk

Voor de cursussen op scholen is het meestal niet zo dat je er alleen maar aan kunt meedoen als je op die school zit. Ook kinderen van andere scholen zijn bijna altijd van harte welkom om aan te sluiten bij de naschoolse cursussen van Wherelant.

Neem even contact op met de administratie om te informeren naar de mogelijkheden. Hier kun je zien welke scholen een na-schools atelier van Cultuurhuis Wherelant hebben.

Wherelant ook bij de PurVak!

Wie in Purmerend woont kent vast de PurVak wel... de heerlijke activiteiten in de schoolvakanties, van oudsher georganiseerd door Spurd en dus vooral sport. Wherelant doet mee en zijn er dus ook creatieve activiteiten te doen bij de PurVak - superleuk natuurlijk!

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS KidsTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor

Log In