Bibliotheek Waterland  

Waterlandlaan 40, 1441 MP Purmerend

  De bibliotheek is veel méér dan alleen een plek om boeken te lenen. Ze ontplooien allerlei activiteiten, veel juist voor kinderen. 

  Vestigingen van Bibliotheek Waterland

  Bibliotheek Waterland heeft vestigingen in Purmerend, Volendam, Landsmeer, Edam en Beemster. Check onze agenda voor wat er in de bibliotheek te doen is de komende tijd!

  Speel-o-theek in Purmerend

  De hoofdvestiging van Bibliotheek Waterland heeft ook een Speel-o-theek in huis! Met je bibliotheekpas kun je daar gratis en gemakkelijk speelgoed lenen. Dat is superhandig: steeds ander speelgoed voor je kind(eren), zonder dat je er alsmaar geld aan moet uitgeven. De Speel-o-theek heeft allerlei speelgoed om te lenen: puzzels, spellen, fantasiespeelgoed, Lego, Duplo, poppenspullen of een garage met auto's. Er is bovendien speciaal speelgoed motorische en/of verstandelijke ontwikkeling van je kind. Je vindt de Speel-o-theek op de eerste verdieping van de bibliotheek aan de Waterlandlaan.

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!

  Adres

  • Adres: Waterlandlaan 40
  • Stad:  Purmerend
  • Land:  NL
  • Postcode:  1441 MP