Vlielandstraat 2, 1506ZK Zaandam

Sylvia Oud, Beretrots kindercoach in Zaandam helpt kinderen en ouders om trots te zijn - met coaching en training komt jouw kind weer lekker in zijn of haar vel te zitten!

Ondersteuning van een goede kindercoach

Kan jouw kind wel wat ondersteuning gebruiken? Je kunt als ouder natuurlijk heel veel doen voor je kind. De hulp van een goede kindercoach helpt daarbij. Niet alleen maakt dat jouw kind sterker, het wordt voor jou ook makkelijker om je kind goed te begeleiden.

Accepteer wie je bent - voel je Beretrots!

Het uitgangspunt van Sylvia - jouw Beretrots-kindercoach - is:  "Als je accepteert wie je bent en wat je kan en dat dat oké is, weet wat je kunt doen in lastige situaties, voel je je Beretrots!".

Spelenderwijze coaching met creatieve middelen

Sylvia gaat spelenderwijs met de kinderen aan de slag en gebruikt daarbij allerlei creatieve middelen. Ze betrekt jou als ouder actief bij het traject met jouw kind - zodat je er thuis mee verder kunt.

Sylvia Oud - Beretrots kindercoach Zaandam

Ervaren kindercoach in Zaandam

Voordat Sylvia startte met Beretrots heeft ze jarenlang gewerkt als Ouder-Kind adviseur bij de Ouder- en Kindteams Amsterdam. Ze heeft daar héél veel ervaring opgedaan met kinderen en gezinnen. Met die ervaring kan ze jullie heel goed ondersteunen.

De leukste uitjes en feestjes
in Zaanstreek-Waterland
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor