Dorpsstraat 1029-P, 1566JD Assendelft

Hoe fijn is het om mooie, pure foto's van je kinderen te hebben? De mooiste foto's krijg je met een professionele fotoshoot van Puur Kinderfotografie in Assendelft.

Fotoshoots van kinderen

Gabriëlla van der Heijde maakt prachtige foto's van kinderen. Ze doet fotoshoots van bijvoorbeeld:

 • newborns
 • baby's,
 • kinderen
 • cakesmashes
 • zwangerschappen
 • gezinnen
 • families

Dat kan in de studio van Puur Kinderfotografie in Assendelft of ergens op een mooie plek in de natuur. 

Shoot aanvragen

Puur Newborn shoot

Een mooie fotoshoot van jouw pasgeboren baby geeft onbetaalbare herinneringen.

Newborn geposeerd: € 215,=

Een geposeerde newborn shoot doe je tussen de 8e en 30e dag na de geboorte, in de studio in Assendelft. Deze uitgebreide shoot duurt ca 3 uur. Voor broertjes/zusjes komt er € 15,= per kind bij.

Newborn shoot Puur Kinderfotografie

Newborn lifestyle: € 175,=

Deze shoot in de studio in Assendelft duurt ongeveer 90 minuten en kun je doen vanaf 8 dagen totdat de baby 1 jaar oud is. Het een relaxte shoot waarbij niet geposeerd hoeft te worden - de baby hoeft niet per se te slapen en kan ook samen met broertjes/zusjes of het hele gezin gefotografeerd worden.

Puur Baby en kinderfotografie

Priceless: mooie foto's van jouw kinderen, gemaakt door een professional. Laat Gabriëlla een mooie reportage maken!

Reportage in de studio: € 145,=

Een shoot in de studio van Puur in Assendelft duurt ca 60 minuten, kan met één kind maar ook met broertjes/zusjes - zonder extra kosten. 

Fotoshoot kids - Puur Kinderfotografie

Reportage op locatie (60-90 minuten): € 175,=

Je kunt ook een mooie fotoreportage laten schieten op locatie, de plek stem je dan samen af. Bijvoorbeeld buiten: op het strand, in de duinen, in een park of bos. Deze shoot kan natuurlijk met broertjes/zusjes.

Kindershoot buiten - Puur Kinderfotografie

Dit wil ik!

Puur Verjaardagsfoto's

Een kinderverjaardag is altijd een perfect moment voor herinneringsfoto's. Hoe heerlijk is het om dan écht mooie foto's te laten maken?

Cakesmash fotografie (60-90 minuten): € 145,=

Als je kindje 1 jaar wordt is een Cakesmash fotoshoot geniaal! Gabriëlla begint met het schieten van een aantal tijdloze foto's, daarna de cakesmash en tot slot een baddersessie. Want tja, van een cakesmash worden de kindjes lekker vies! De kosten zijn incl. broertjes/zusjes, taartje en versiering.

Cakesmash Puur Kinderfotografie

Birthday fotoshoot (60-90 minuten): € 145,= 

Niet alleen de eerste - elke volgende verjaardag van je kind is een goede reden voor een mooie fotoshoot. Bij Puur wordt het een feestje in de studio in een mooie setting, met ballonnenslinger en een taartje naar wens. Eerst maakt Gabriëlla een aantal tijdloze foto's, daarna wordt alles versierd en maakt ze toffe feestfoto's. En de jarige gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis!

Puur Zwangerschapsfotografie

Is jouw kindje nog niet geboren en wil je jouw zwangere buik op een bijzondere manier laten fotograferen? Boek dan een zwangerschapsreportage van 60 tot 90 minuten bij Puur! Dat kan met het hele gezin op een plek naar keuze - denk aan duinen, strand, bos of park). De kosten zijn € 175,= plus eventuele reiskosten. Boek je direct ook een newbornshoot... dan krijg je € 25,= korting!

Afspraak maken

Alle shoots: inclusief 3 digitale foto's

Voor alle shoots geldt dat de prijs inclusief 3 digitale hoge resolutie foto's is. Die kies je uit tijdens een persoonlijke bestelsessie binnen 14 dagen na de shoot. Je kunt natuurlijk ook meer foto's afnemen - of mooie afdrukken bestellen: daarvoor komen er kosten bij. Je kunt dan kiezen uit de volgende pakketten:

Pakket Basic

 • 5 extra digitale professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie via WeTransfer
 • totaal dus 8 digitale fotos
 • € 125,= extra naast de prijs van de shoot

Pakket Luxe

 • 10 extra digitale professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie op USB stick
 • 3 vakafdrukken 13x18 cm
 • 1 vakafdruk 20x30 cm
 • totaal dus 13 digitale foto's
 • € 175,= extra naast de prijs van de shoot

Pakket DeLuxe

 • 15 extra digitale professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie op luxe USB stick
 • 3 vakafdrukken 13x18 cm
 • 2 vakafdrukken 20x30 cm
 • totaal dus 18 digitale foto's
 • € 225,= extra naast de prijs van de shoot

Extra mogelijkheden

Bij afname van één van bovenstaande pakketten kun je losse digitale foto's bijbestellen a € 19,95 per stuk.

Wil je dat Gabriëlla naar een plek op meer dan 60 kilometer van Assendelft komt (120 km retour), dan rekent ze naast reiskosten ook reistijdvergoeding.

Puur, spontaan en echt

De foto's die Gabriella maakt zijn puur, spontaan en echt. Geen geforceerde glimlachjes maar foto's waar de persoonlijkheid van jouw kind vanaf spat!

Puur Kinderfotografie

Prachtige herinneringen van Puur Kinderfotografie

Mooie foto's van je kinderen zijn simpelweg prachtige herinneringen. Ze worden zó snel groot... vind je niet? Natuurlijk kost een professionele fotoshoot geld en kun je gratis zelf foto's maken. Het resultaat van een shoot van Puur Kinderfotografie is wel écht even anders dan jouw eigen kiekjes en daarmee het geld echt waard.

Aanvraag Puur Fotoshoot