Mozaïek kinderfeestje bij eVe Mozaïek Purmerend

Einsteinstraat 63, 1446 VE Purmerend

Een mozaïekfeestje voor je verjaardag, dát is origineel! Het kan bij eVe Mozaïek in Purmerend, Eva maakt er een geweldig kinderfeestje van!

Mozaïeken op je verjaardag in Purmerend

Gezellig mozaïeken is een superleuke activiteit op een verjaardagsfeestje. Niet alleen voor meisjes! Voordat de kids gaan starten met mozaïeken mogen ze zelf lekker tegeltje stukslaan - de stukjes kunnen ze dan voor hun mozaïek gebruiken. En.... er is een heuse Mozaïekprinses die graag met iedereen op de foto gaat!

Na afloop van het mozaïekfeestje gaan alle gasten bovendien met hun eigen schitterende kunstwerk naar huis.

Budget kinderfeestje

Het budgetfeestje duurt twee uur. De kids gaan lekker mozaïeken en krijgen natuurlijk drinken en iets lekkers. De keuze qua materiaal dat bij dit feestje gebruikt wordt is alleen iets minder dan bij de Standaard en Compleet feestjes.

Voor de ondergrond kunnen de kids bij dit feestje kiezen uit een hart, een spiegel, een kattenkop of een naambordje.

Kosten: € 12,50 per persoon (minimaal 4 kinderen).

Standaard kinderfeestje

Het standaard feestje duurt ook twee uur, met drinken en lekkers - en dan dus wat meer keuze voor luxere materialen en ondergronden.

Zo kan bij het standaard feestje ook gekozen worden voor bijvoorbeeld een paardenhoofd of een eenhoornhoofd. Of de beginletter van je naam... eigenlijk voor elke vorm die je wilt, want die wordt op maat gezaagd!

Kosten: € 15,= per persoon (minimaal 4 kinderen).

Compleet kinderfeestje

Dit feestje duurt 2,5 uur, want daarbij krijgen de kids ook eten: een patatje, poffertjes, tosti of een worstenbroodje. Kosten: € 20,= per persoon (minimaal 4 kinderen).

Naast de tijd van het feestje kun je ook eerder komen om in het atelier ook te zingen, cadeautjes te doen en taart te eten. Dan duurt het feestje 2,5 uur in plaats van twee uur bij Budget en Standaard, en 3 uur bij het Compleet feestje.

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS KidsTips!