Veerdijk 106, 1531 MB Wormer

Bezoekerscentrum De Poelboerderij heeft voor het vieren van kinderfeestjes drie mogelijkheden - allemaal buiten. Bij deze feestjes is het dus wel verstandig om een slecht-weer-alternatief achter de hand te hebben. Waar kun je uit kiezen?

  • Vaar mee met de excursieboot (max. 10 kids)
  • Vier feest met kikker, bij, lieveheersbeestje en slak
  • De geheimzinnige schatkist

Vaar mee met de excursieboot

Bij dit feestje gaan de kids samen met een schipper en een gids op een excursieboot het Wormer- en Jisperveld in. Onderweg stampen ze op het trilveen en doen ze een vogelspotwedstrijd. Vooraf kunnen jullie de verjaardagstafel gebruiken om cadeautjes en traktaties te doen. Na het varen kunnen de kids nog een braakballetje pluizen of waterdiertjes vangen in het veenweidepark De Trickel.

Vier feest met kikker, bij, lieveheersbeestje en slak

Dit feestje is voor kids van ca 4 tot 10 jaar. Ze gaan met een bolderkar vol veldstudiespullen op onderzoek in veenweide park De Trickel. Ze krijgen allerlei leuke opdrachtjes mee en mogen zich verkleden als kikker, bij, slak of lieveheersbeestje. Met een schepnet en een loep gaan ze op zoek naar bijvoorbeeld waterdiertjes. De opdrachtjes wisselen per seizoen. De begeleiding verzorgen de ouders zelf, er gaat verder niemand van de Poelboerderij mee.

De geheimzinnige schatkist

Voor kinderen van 4 tot 8 jaar: op pad met een bolderkar. In de bolderkar zit een scheepskist vol opdrachten en een oude brief. Daarmee beleven de kids een spannend avontuur in De Trickel. Natuurlijk gaan ze ook oversteken met het trekpontje. Door de opdrachten uit te voeren lossen ze uiteindelijk het mysterie op. Ook bij dit partijtje is geen begeleiding van de Poelboerderij aanwezig, dat doen de ouders zelf.

Feestje vieren op de Poelboerderij?

De feestjes zijn mogelijk op woensdagmiddag en op vrijdagmiddag, van 13.30 tot 15.30 uur. Na afloop van elk partijtje kunnen de kinderen nog naar hartelust gratis spelen bij de waterspeelplaats op de Poelboerderij!

Meer informatie of reserveren? Bel Paulien Dubbeld - 075-6219100.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Outdoor