Het is leuk om elk jaar een ander kinderfeestje te geven. Maar ... ... wat zullen we dit jaar toch weer eens doen? De oplossing....

Leuke feestjes in de Zaanstreek

Huur een verkleedkist van Jolanda's verkleedkisten 

Een verkleedkist bevat een compleet verkleedfeest voor kinderen. Het gemak van zo'n kist is dat Jolanda's Verkleedkisten “alles" al voor je heeft verzameld. Er zijn wel 14 verschillende thema's waar je uit kunt kiezen. Het is ook mogelijk om een combinatie te maken van twee thema's zoals bijvoorbeeld ridders met prinsessen of heksen met griezels.

Voor wie zijn deze verkleedkisten bestemd?

De verkleedkleren en accessoires zijn gemaakt voor kinderen van vijf tot tien jaar. Je kunt de feesten huren voor een verjaardag, een trouwerij, een schoolfeest. Of voor een feest in een buurthuis of een club.

Wat krijg je allemaal mee

  • Verkleedkleren die wij samen met jullie uitzoeken in de winkel. Deze krijg je mee in kledingzakken.
  • Daarbij een grote kist vol met: accessoires op thema, een map vol tips voor spelletjes, taarten en hapjes, een voorleesboek en een kleurboek waaruit je de tekeningen kunt kopiëren.
  • Een complete schminkkoffer met schmink, make-up en boekjes met schminkvoorbeelden.
  • En bij elk feest nog een speciaal attribuut bijvoorbeeld: drie wigwamtenten bij de indianen, scheppen om de schat op te graven bij de piraten, enz .

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS KidsTips!