High Tea feestje bij Knutselkookclub Purmerend

Lambertus Huisengastraat 5, 1442 DA Purmerend

Staat jouw jarige kind ook zo graag in de keuken om lekkere dingen te maken? Dan is een kookfeestje bij de Knutselkookclub Purmerend perfect: samen met vrienden en vriendinnen heerlijke hapjes maken en die samen verorberen tijdens een echte High Tea!

High Tea feestje vieren

Tijdens dit kookfeestje gaan de kinderen aan de slag om allemaal lekkere hapjes te maken. Ze maken allerlei hartige en zoete hapjes. Denk aan cakejes, appelflappen en worstenbroodjes - hmmmmm. 

Natuurlijk gaan de jarige en de gasten van alles wat proeven, maar uiteindelijk is er nog genoeg om mee te nemen naar huis in een mooi versierde doos. 

Bij dit feestje hoort ook het uitpakken van de cadeautjes. Het is bij de Knutselkookclub Purmerend ook mogelijk een persoonlijke taart te bestellen, kijk hiervoor bij de extra opties!

Kinderfeestje bij Knutselkookclub Purmerend

Een kinderfeestje bij Knutselkookclub Purmerend, dat is ontspannen de verjaardag van jouw zoon of dochter vieren! Je gaat naar de Knutselkookclub toe, dus je hebt geen huis vol drukke kinderen en een hoop rommel achteraf. 

De feestjes duren 2,5 uur - een compleet feestje dus, waardoor je daar kunt afspreken en weer laten ophalen (of thuisbrengen). Echt geen gedoe thuis, heerlijk! De feestjes zijn voor minimaal 6 en maximaal 16 kinderen, die nooit met lege handen naar huis gaan.

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS KidsTips!