Een kinderfeestje thuis organiseren is superleuk. Je eigen spullen, je hebt geen extra auto’s en bestuurders nodig, de kinderen zijn er op hun gemak... maar wat ga je thuis doen met de kinderen? Wist je dat je complete kinderfeesten kunt kopen om thuis te vieren? Superleuk én makkelijk!

Check die toffe feestjes!

Kant en klaar kinderfeestje via Confetti per Mail

Confetti per Mail heeft verschillende kinderfeestjes die je online kunt kopen. Je betaalt € 19,50 of € 24,50 (afhankelijk van welk feestje) en je kunt een hele middag een groep van maximaal 10 kinderen vermaken. Zonder dat je zelf hoeft op te treden als quizmaster of animatieteam.

Hoe dan? Dat leggen we hieronder uit!

Draaiboek voor jouw feestje thuis

Je kunt kiezen uit verschillende feestjes. Na je bestelling ontvang je een mail met daarin een draaiboek. In het draaiboek krijg je uitleg over jullie feest. Er staat eenvoudig in uitgelegd wat je moet voorbereiden en wat je in huis moet hebben.

Confetti per mail - kinderfeestjes draaiboek met website

Stap voor stap uitleg

Ook zit er een blad in voor tijdens het feest. Daarop staat stap voor stap uitgelegd hoe het feest zal verlopen. Zo zie je bijvoorbeeld ook wanneer jullie pauze kunnen houden met iets lekkers. Natuurlijk kun je zelf wat schaven aan de volgorde en inhoud, het draaiboek is bedoeld als handvat.

Alle details

Website voor tijdens het kinderfeestje

Op de dag van het feestje hebben jullie toegang tot een speciale website. Deze website zal de kinderen gaan begeleiden.

Helemaal in het thema

De kinderen worden helemaal meegenomen in het thema van het feest en krijgen via de website te horen wat er van hen wordt verwacht. Ze kunnen deze site zelf bedienen. Natuurlijk blijven ze niet achter het scherm zitten: ze worden steeds weer opnieuw op missie gestuurd.

Kinderfeestje vieren met draaiboek en website

Ze klikken door de opdrachten heen en leiden zo zichzelf door het feest.

Rol van ouder of begeleider tijdens het kinderfeestje

Confetti per Mail heeft bij het ontwerpen van de kinderfeestjes zo veel mogelijk werk uit handen genomen. Doordat de kinderen zichzelf  begeleiden heb je zelf een vrij passieve rol tijdens dit feest. Meer tijd dus om gewoon lekker te genieten.

Relaxed het partijtje begeleiden

Af en toe zul je een stopwatch moeten bedienen, score opschrijven of misschien hebben de kinderen wel wat hulp nodig tijdens een opdracht. Daar heb je dan ook ruimschoots de tijd voor, want door het duidelijke draaiboek heb je alles allang klaar staan.

Verschillende kinderfeestjes makkelijk te organiseren

Als het je fijn lijkt om op een relaxte manier een heel origineel kinderfeestje te organiseren, dan is het goed om eens bij de feestjes te gaan kijken.
Op www.confettipermail.nl vind je alle info die je nodig hebt.
Have fun!

Welke feestjes zijn er?

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor