Lijkt het je niet superleuk om een vrolijke, lieve, gezellige clown op visite te krijgen op je kinderfeestje? Dan is het echt een superidee om Clown Ellebel uit te nodigen!

Ellebel heeft veel ervaring en is een bekende clown rondom Amsterdam. Ze woont in Zaandam en komt graag in de hele regio naar jouw feestje toe. Dus heb je een feestje in Zaanstad, Purmerend, Waterland, Castricum, Beverwijk of ergens daar in de buurt? Vraag Ellebel! Ze heeft al duizenden kinderen blij gemaakt op verjaardagsfeestjes, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, juffendagen, bruiloften, familiefeesten, openingen, jubilea en nog veel meer leuke gelegenheden.

Superleuk kinderfeestje met Clown Ellebel

Als Ellebel langskomt op je kinderfeestje heb je geen kind aan de kinderen. Wat doet ze zoal op een kinderfeestje?

  • Leuke goochelvoorstelling
  • Ballonvouwen voor alle kinderen
  • Schminken kan ook

Goochelvoorstelling

Tijdens deze grappige goochelvoorstelling komen er allerlei gekke dingen uit de koffer van Clown Ellebel. De jarige mag de assistent zijn bij de goocheltrucs, maar natuurlijk helpen ook alle andere kinderen een handje mee.

Ballonvouwen

Clown Ellebel kan ook superleuk kunstwerken maken van ballonnen. Elk kind krijgt een leuk ballonnenbeestje - denk aan een dino, een vlinder, een hondje of een stoer zwaard. De jarige is speciaal vandaag en krijgt dus de allergrootste ballon!

Schminken

Ellebel kan schminken als de beste en tovert de feestjesgasten graag om in bijvoorbeeld een mooie vlinder, prinses, tijger of Spiderman. Als er veel kinderen zijn en er niet veel tijd is, dan wordt het een gezellige schminkversiering in plaats van een volledig geschminkt gezicht.

Wat kost een clown op je feestje?

De prijs voor zo'n waanzinnig bezoek aan jouw kinderfeestje wordt bepaald door hoe lang je haar over de vloer wilt hebben. Daarnaast berekent Ellebel parkeer- en reiskosten door.

Dol op leuke kinderfeestjes en uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS UitTips!