Noorderhoofdstraat 3A, 1561 AS Krommenie

Tante Tee is een bijzondere plek waar je wordt bediend door mensen met een beperking.

Winkelen, eten en drinken bij Tante Tee

Tante Tee is een ontmoetingsplaats. U kunt er winkelen, eten en drinken. Maar u kunt er ook komen om te genieten van de rust en gemoedelijke sfeer die er heerst of om gezellig bij te babbelen. Ook gezinnen en grotere groepen kunnen goed terecht bij Tante Tee. Zomers kunt u ook genieten op het terras, in de herfst en winter kunnen er binnen spelletjes gespeeld worden.

Feestje vieren bij Tante Tee in Krommenie

U kunt bij Tante Tee ook terecht voor: vergaderingen, verjaardagsfeestjes, high-tea, kinderfeestjes, thema avonden, hapjes en catering.

De menukaart bestaat zoveel mogelijk uit biologische en diervriendelijke producten, producten op basis van het Fair Trade principe en producten welke vervaardigd zijn door mensen met een beperking, met hier en daar een vegetarische keuze. De producten zijn altijd vers en naast de menukaart hangt er een schoolbord voor producten buiten de kaart om, die wekelijks en soms meerdere keren per week wisselen. Ook klanten met een allergie kunnen bij Tante Tee terecht, er zijn diverse gluten en suikervrije opties. Naast de lunchroom worden er ook handgemaakte cadeau artikelen verkocht, welke zo veel als mogelijk gemaakt zijn door mensen met een beperking.

Over elk product op de kaart is nagedacht, zo wordt gebak bij de Zonnehoek (stichting Odion) gebakken, komt de geitenkaas van zorgboerderij de Klompenhoeve, zijn alle kazen zowel biologisch als vegetarisch (incl. het stremsel). Veel producten worden bij onze buren gehaald door onze medewerkers op het moment dat de klant dit bestelt. Zo gaan ze naar de slager, de bakker en de groenteman. Supervers, geen voorraad - dus weinig verspilling en voor de medewerkers een mooie klus omdat zij zo nog meer zichtbaar zijn en het vergroot hun zelfstandigheid.

Tante Tee: Eerlijk & Heerlijk!

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS KidsTips!

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor