Eten en spelen op de Simonehoeve bij Volendam
Wagenweg 2, 1145 PW Katwoude / Volendam

De Simonehoeve in Katwoude - bij Volendam - is vooral een kaas- en klompenboerderij. Je kunt er een hartstikke leuke (gratis!) rondleiding krijgen, van alles kopen, op de foto in klederdracht, toffe workshops volgen en nog veel meer.

Kindvriendelijk restaurant Simonehoeve 

Maar wist je dat je er ook gezellig kunt gaan eten met de kinderen? Het restaurant straalt heerlijke Hollandse gezelligheid uit en ze hebben er allerlei lekkers.

Uit eten met kinderen bij Volendam

Wat het extra aantrekkelijk maakt om bij de Simonehoeve te gaan eten met de kids: het is een super kindvriendelijke plek!

Speelzolder vol vermaak

Er is een hele fijne speelzolder waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Als je wilt kun je ook in dezelfde zaal eten, zodat je de kinderen goed in de gaten kunt houden.

Terras met speeltuin en trampolines

Is het lekker weer - dan kun je ook superfijn buiten eten op het terras. Ook daar kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin én los gaan op de verzameling trampolines in het gras!

Open tot 18.00 of 17.00 uur

De Simonehoeve is in het seizoen open tot 18.00 uur, buiten het seizoen tot 17.00 uur - dus als je er je avondmaaltijd wilt nuttigen ga je wel vroeg eten. Maar waarom zou je dat niet doen, dat is vaak juist een goed idee met kinderen!

De leukste uitjes en feestjes
in Zaanstreek-Waterland
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor