(groot)Ouder en kindzwemmen bij zwembad De Waterdam  

Harlingenlaan 25, 1131 JP Volendam

Bij Zwembad De Waterdam bestaat (groot)ouder en kind zwemmen uit twee onderdelen:

  • Jip's Baby- en Peuterzwemmen
  • Jip's Waterwennen

Jip's Baby en Peuterzwemmen

Jip's Baby- en Peuterzwemmen is voor kinderen van 3 maanden tot 2 jaar oud. Kleine kinderen bezitten natuurlijke reflexen, die er voor zorgen dat zij geen water in slikken bij het onder water gaan. Tijdens Baby- en Peuterzwemmen leert uw kind samen met u op speelse wijze, o.a. met leuke kinderliedjes, de mogelijkheden en onmogelijkheden van het water kennen.

Na Jip's Baby- en Peuterzwemmen kan uw kind direct doorstromen naar Jip's Waterwennen.

Jip's Waterwennen

Jip's Waterwennen is voor kleuters vanaf 2 tot 4 jaar.
Jip's WaterWennen voor kleuters is een voorbereiding op het leszwemmen. Met Jip's WaterWennen wordt uw kind verder vertrouwd gemaakt met water.Onder deskundige begeleiding en op een speelse wijze leert uw kind alle onderdelen die zwemmen zo leuk maken, zoals in het water springen en onder water bewegen. Al heel jong leert uw kind hoe het kan overleven indien het vrijwillig of onvrijwillig te water raakt. Samen met uw kind bent u met water bezig. Door allerlei spelvormen leert uw kind bewust en onbewust de grondbeginselen van het zwemmen. Na Jip's WaterWennen voor kleuters kan uw kind direct doorstromen naar het Leszwemmen, zonder dat u op een wachtlijst hoeft te staan.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!

  • Adres: Harlingenlaan 25
  • Stad:  Volendam
  • Land:  NL
  • Postcode:  1131 JP