Wat dacht je van multisport voor jouw apekoppie? Op een super gezellige manier kennismaken met niet één, maar wel 11 sporten - bij één club. Hoe handig is dat?

Multisport: lekker bewegen met 11 verschillende sporten

Waarom zou je jouw kind al op jonge leeftijd op één specifieke sport doen, met de kans dat ze al die andere leuke sporten nooit leren kennen? Dat kan anders - met multisport bij Monkey Moves.

Neem de 11 populairste sporten van Nederland, gooi samen met wetenschappelijke kennis over kinderen bewegen bij ze in een jungle en kijk wat eruit komt... Monkey Moves! 

Lessen met zorg en wetenschap samengesteld

De lessen van Monkey Moves worden met zorg ingericht door mensen die er verstand van hebben. Bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en sporttrainers - samen stellen ze het programma samen. Hiermee leren de kinderen niet allerlei sporten en lekker bewegen... er is ook veel aandacht voor hun sociale vaardigheden!

Monkey Moves voor kinderen van 1,5 tot 9 jaar

Jouw kind kan bij Monkey Moves al meedoen vanaf 1,5 jaar, hoe leuk is dat? De leeftijdsgroepen lopen door tot 9 jaar oud:

  • 1,5 tot 3 jaar
  • 3 tot 4 jaar
  • 4 tot 6 jaar
  • 6 tot 9 jaar

Dat er overlap zit in de leeftijden is bewust zo gedaan: zo kan elk kind uitgedaagd worden op zijn of haar eigen niveau.

Bij de kleintjes, de dreumesen, peuters en kleuters draait het programma nog om de basisvaardigheden, vanaf 6 jaar gaan ze meer aan de slag met de specifieke sporttechnieken.

Multisport in Purmerend, Edam-Volendam en Waterland

Monkey Moves is er al op heel veel plekken in Nederland. En in 2021 eindelijk ook in Purmerend, Edam-Volendam en Waterland! In onze regio is Leonie Schneider degene die de lessen organiseert voor kindjes jullie. Dat zal op verschillende locaties zijn - zodra ze bekend zijn laten we hier zien welke!

Meer weten?