Het Goudlokaal in Zaandam geeft allerlei soorten yogalessen, waaronder heerlijke kinderyoga.

Waarom kinderyoga voor je kind?

Bewegen, dansen, aanraken en fantasie gebruiken prikkelt de creativiteit. Kinderen voelen zich vrij om vanuit hun prille bewustzijn hun innerlijke wereld te ontdekken en vorm te geven. Op speelse wijze leren kinderen yoga toe te passen in hun leven.

Kinderyoga maakt het kind fysiek en mentaal sterk. Je kind leert het lichaam kennen en contact te maken met anderen. Kinderyoga geeft rust en zelfvertrouwen.

Chakra programma voor kids tussen 2 en 8 jaar

Bij het Goudlokaal hebben ze een fantastisch chakra programma voor kids tussen de 2 en 8 jaar. Elke les is uniek en elke les heeft een nieuw, sprekend thema.
Los van houdingen worden de zintuigen geprikkeld met mindfull spelletjes, zingen ze de stemmen helder met vrolijke liedjes en laten ze creativiteit zien door de les af te sluiten met een mooie expressie.

Kinderyoga bij het Goudlokaal in Zaandam

De lessen kinderyoga in het Goudlokaal in Zaandam worden gegeven in blokken van 7 lessen - elke zondagochtend (behalve in de schoolvakanties). De kosten zijn € 75 per blok. Er zijn twee lessen, afhankelijk van de leeftijd van je kind:

  • Ouder- en kindyoga (2-4 jaar): 10.15 - 11.00 uur
  • Kinderyoga (5-8 jaar): 11.15 - 12.00 uur

Voor meer informatie en het aanmelden voor kinderyoga ga je naar de website van het Goudlokaal.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Zaanland (=Zaanstreek-Waterland)!