Het is Kinderboekenweek! Dat betekent allerlei leuke activiteiten in het thema Reis mee! - maar het is ook Weekend van de Wetenschap. Genoeg te beleven dus met de kids dit weekend. Wil je wat anders: in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website vind je natuurlijk nog veel meer.

Veel plezier met Kinderboeken en Wetenschap!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
Het is het Weekend van de Wetenschap, dus gaan je natuurlijk naar Hemlab om (gratis!) mee te doen met Puddingchemie-proefjes.
Bij Pllek in Amsterdam-Noord kunnen de kids zondag weer gratis meedoen met de circusworkshop van Circus Kristal. Zo leuk!
Ook in het kader van het Weekend van de Wetenschap: gratis toegang bij NEMO in Amsterdam.... zal wel heel druk zijn maar wél gratis!
De verkoop van tickets voor Halloween in De Waterdam start maandag as. om 9.00. Zorg dat je er op tijd bij bent, ze vliegen weg!!!
Kinderboekenweek 2019
 
 
Zoals elk jaar is er zondag een tof Kinderboekenweekfeest in het Zaantheater. Superleuk in de foyer (gratis) en voordelige voorstellingen!
Ook Purmerend heeft zo'n geweldig Kinderboekenweekfeest - in De Purmaryn - met gezellige activiteiten en mooie voorstellingen voor weinig.

WIN: WAAR IS WALLY BOEK!

Deze Kinderboekenweek-winactie komt maandag pas op Facebook maar speciaal voor jou alvast hier.... 
Bibliotheek Waterland heeft in al haar vestigingen leuke thema-activiteiten rondom de Kinderboekenweek: Reis mee!
Theater en film voor kids
Alle agendatips! ►