Het spiksplinternieuwe indoor trampolinepark Street Jump Wormerveer opent op woensdag 30 januari haar deuren. Dat is een goede reden om feest te vieren natuurlijk: de grootste trampolinehal van Noord-Holland, gewoon in onze eigen Zaanstreek... tof toch?

Bij Street Jump Wormerveer kun je lekker vrij jumpen, er is een speciale mini jump voor kleintjes en natuurlijk kun je er ook geweldige kinderfeestjes (oh nee, dat heet daar een Jump Party) vieren! Vooral in de eerste periode zou ik wel altijd reserveren, want ook al is het heel groot, het kan op bepaalde momenten ook heel druk zijn.

Vrijkaarten voor Street Jump Wormerveer winnen

Ik vind het superleuk dat ik het feest van de opening mee mag vieren door vrijkaarten te verloten voor Street Jump Wormerveer. Ik kan 3 van mijn Go-Kids bezoekers straks blij maken met 2 vrijkaartjes, tof toch? Je kunt die vrijkaarten gebruiken wanneer je wilt (binnen de geldigheid) dus dat geeft alle vrijheid voor het plannen van jouw jumpuitje voor de kids.

Wat moet je doen om kans te maken?

Om kans te maken op de vrijkaartjes doe je dit:

  1. Je klikt op Like of Love bij het winactie-bericht op Facebook
  2. Je tagt ten minste twee mensen in de reacties bij dat Facebook bericht die ook wel twee kaartjes willen winnen
  3. Je geeft de pagina's van Street Jump Wormerveer én die van Go-Kids Zaanland een like op Facebook (als je dat nog niet gedaan had)
  4. Je zorgt dat je ingeschreven bent voor de Weekend- en Vakantietips van Go-Kids Zaanland (met dezelfde naam als op Facebook, anders kan ik dat niet controleren!)

Let op: de mensen die je tagt maken niet automatisch zelf kans op twee kaartjes. Ze doen alleen mee in de loting als ze ook de punten 1 t.m 4 doen!

Op woensdag 30 januari, de dag van de opening van Street Jump Wormerveer, maak ik op Facebook bekend wie de winnaars zijn.