Het zal jullie niet ontgaan zijn... de afgelopen maanden was JumpSkillz Purmerend gesloten voor verbouwing. Dikke kans dat jij je hebt afgevraagd wat er achter die muren dan allemaal ging veranderen aan dat toch al zo grote trampolinepark? Nou... je kunt het antwoord op jouw vragen vanaf vrijdag krijgen, want dan gaan ze weer open. En ik ga je er alvast het nodige over vertellen, want ik mocht vandaag een Sneak Peak doen!

Precies voor de meivakantie gaan ze weer open!

Eigenlijk ging ik vanmiddag even snel langs om de vrijkaartjes voor de winnaars van mijn 3-jarig-bestaan-winactie van JumpSkillz op te halen. Waren ze toch net dozen met chips aan het uitpakken om de bar bij te vullen... dus echt met de laatste voorbereidingen bezig om weer open te gaan. Ik wist wel dat het streven was om vóór de meivakantie de deuren weer te openen - logisch, dat is een belangrijke periode voor een trampolinepark, het is altijd maar afwachten of dat ook werkelijk lukt met zo'n ingrijpende verbouwing. En ja hoor, het lukt!

Wat is er nieuw bij JumpSkillz Purmerend?

Beter nog - ik mocht alvast een kijkje nemen bij alle nieuwe attracties in JumpSkillz. Want echt, die naam dekt de lading nu gewoon helemaal niet meer. Het is een compleet entertainment centrum geworden, véél meer dan alleen een trampolinehal. Ze hadden natuurlijk al het geweldige Obstacle Skillz - dat is toch meer een apart deel. De nieuwe onderdelen maken van JumpSkillz Purmerend een hele toffe plek om met het hele gezin leuke dingen te doen. Wat dan zoal? Wat dacht je van....

  • Laserz
  • Steengrillen
  • Airhockey
  • Virtual Reality
  • Fun bowling

Laserz... is dat lasergamen? Nee!

Toen ze me voor het eerst iets vertelden over de nieuwe attracties en ik Laserz hoorde, dacht ik natuurlijk meteen aan lasergamen - daar is met name mijn oudste nogal dol op. Maar nee, Laserz is iets heel anders. Het is een donkere ruimte waar bij het spelen laserstralen uit de muur komen in allerlei richtingen. Daar moet je dan dus tussendoor, onderdoor, overheen om je missie te voltooien. Een beetje ala Tom Cruise in Mission Impossible zeg maar. Megacool natuurlijk voor jong en oud - als ik het goed heb kun je de Laserz ook op verschillende niveaus instellen om het voor iedereen leuk te maken.

Steengrillen en airhockey

Oh wat heerlijk. Gezellig steengrillen met het hele gezin of bij een feestje, dat is altijd supergezellig. Thuis natuurlijk, maar zéker ook in de veel knusser gemaakte hal van JumpSkillz Purmerend. Omdat er zoveel te doen is voor de kids hoeven die ook niet aan tafel te blijven zitten als ze daar geen zin meer in hebben, ook als ze zelf niet een spel geboekt hebben is er genoeg om te kijken bij anderen. En een potje airhockey is altijd leuk: de airhockeytafel is nieuw - een heerlijk spel ook om als volwassenen bij mee te spelen. Ik heb er wel wat mee, dat airhockey. Word er een beetje fanatiek van maar omdat er zoveel misgaat blijft het gewoon gezellig.

Virtual Reality gaming

Dat was beneden... maar dan blijkt er nog een trap naar boven te zijn, waar nog veel meer te beleven is. Zoals Virtual Reality Gaming in verschillende settings. Er staan twee ... tja, hoe noem je dat... een soort van ovale 'houder' waar je in komt te staan. Ah, dat noemen ze een Virtuix-Omni Platform, heb ik even uitgevogeld. Die zien er zo uit: 

Virtual Reality Gaming op een Virtuix Omni Platform bij JumpSkillz Purmerend

Maar er is nog veel meer Virtual Reality! Er zijn ook twee Formule 1 racestoelen, vier Gameboxen waarin je met meerdere personen een VR-game kunt spelen, en een Free Roaming area. Whow! Megatof voor kids vanaf 8 jaar zou ik zo zeggen.

Fun Bowling

Bowlen is eigenlijk voor niemand nieuw denk ik. Maar de bowlingbanen bij JumpSkillz Purmerend zijn wel anders dan in een gewoon bowlingcentrum.... de ballen zijn kleiner, lichter en hebben geen gaten waar je vingers in moeten. Een stuk makkelijker met gooien dus. De banen zijn korter dan bij gewoon bowlen, waardoor het juist voor jongere kinderen veel leuker is - de bal komt tenminste met een beetje vaart bij de kegels! Toch zijn er ook bij deze banen hekjes die je omhoog kunt doen om te voorkomen dat de ballen van de jongsten steeds in de goot terecht komen. Dat is tenslotte voor niemand leuk... Fun bowlen is enorm leuk voor een kinderfeestje en natuurlijk mooi te combineren met jumpen.

Kun jij ook niet wachten? Vanaf vrijdag kun je het zelf ervaren!

Nou.... dan zijn we er wel zo'n beetje. Er zijn natuurlijk allerlei combinaties en arrangementen mogelijk, maar dat ontdek je vanzelf als de nieuwe website van JumpSkillz Purmerend live staat. Dat staat in de planning voor vrijdagmiddag, dus dan kun je alles helemaal zelf uitpuzzelen en online boeken. Ik zeg: veeeeeeel plezier!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio?
Ik stuur ze je met plezier GRATIS in de mail!

Inschrijven voor GRATIS UitTips in de regio!