Heb jij al bedacht wat je dit weekend met de kids gaat doen? Wij hebben weer fijne Weekendtips voor je - en tips voor .... Stakingsdag! Natuurlijk kun je nog meer inspiratie opdoen in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Maak er een mooi weekend van!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
Laatste weekend van dit jaar dat Land van Fluwel open is, dus als het lekker weer is... ga nog een dagje heerlijk spelen daar!
Het is écht herfst hè... IVN Waterland organiseert een leuke Herfstsferen-wandeling in het Purmerbos. Samen op zoek naar paddenstoelen...
Het Natuurmuseum in Zaandaom organiseert een leuke Natuurbingo - met schelpen, steentjes en fossielen als prijsjes. Hoe leuk is dat?
Thea Taal komt met meneer Apenstaartje naar de bibliotheek in Purmerend om te lezen, zingen en knutselen in het thema Herfst.
Stakingsdag - Tips voor 6 november
 
 
Het Leeghwaterbad maakt Stakingsdag extra leuk met een heel voordelige entree: zwemmen voor maar € 2,50 per persoon!
JumpSkillz Purmerend heeft voor Stakingsdag het Early Bird tarief ingesteld: twee uur jumpen voor maar € 10,= van 10 tot 12 uur.
Street Jump Wormerveer is normaal op woensdagochtend niet open, maar op Stakingsdag wel: vanaf 10 uur kunnen de kids komen jumpen.
Niet speciaal voor, maar toevallig wel óp Stakingsdag: Peppa Pig in Theater De Purmaryn... superleuk natuurlijk met jouw jonge kids.
Lekker schaatsen op Stakingsdag en dan ook nog heel voordelig: de ijsbaan Westfries in Hoorn geeft de kids 50% korting op deze dag!
Pathé Zaandam opent haar deuren op Stakingsdag extra vroeg en heeft extra kinderfilms ingepland. Welke gaan jullie kijken?
Lekker creatief op Stakingsdag? eVe Mozaiek heeft speciale workshops in het Kinderatelier dus check of er nog plek is...
Speciale Stakingsdagactie bij Kids Safety Escaperoom: een room kost deze dag € 50 ipv € 85, dat is mooi meegenomen...snel boeken!
Theater en film voor kids
Pllek in Amsterdam-Noord is jarig en viert dat met een superleuke show voor het hele gezin van de DONS Bende. Reserveer snel julle plekjes!
In Theater De Verbeelding in Purmerend kun je genieten van de dansvoorstelling Roest (6+) door De Dansers / Plan D.
In het Zaantheater is een heerlijk Peuterfestival: het Kabouterbos. Met twee fijne voorstellingen en een foyer vol paddenstoelen....
Potitco komt naar Theater De Kaasfabriek in Wormer met Een huis voor Harry... over een kat die de weg kwijt is. Zo cute!
Alle agendatips! ►