Het Weekend staat alweer voor de deur, én volgende week donderdag en vrijdag de Stakingsdagen. Wij hebben gelukkig heerlijke tips voor allebei, kijk maar eens!

Wat voor leuks kies jij?
groetjes, Anneke

PS: dit is de inhoud van de mail met WeekendTips die ik elke vrijdag verstuur naar iedereen die daarop is ingeschreven. Jij nog niet?
Ze zijn hartstikke handig en natuurlijk helemaal gratis... schrijf je snel in!

 

Alle agendatips! â–º
Dit weekend en óók op Stakingsdonderdag in Filmtheater De Fabriek in Zaandam: de Beroemde Bereninvasie van Sicilië!
Zondag in Theater De Verbeelding in Purmerend: Hip Hop Hoera The Remix (4+) - coole dansvoorstelling van Don't hit mama. 
Het is Nationaal Theaterweekend en het Zaantheater doet mee met Dirk Scheele & Band (2+) en Apollo 11 (8+). Fijn voordelig naar t theater!
Nationale Voorleesdagen, met bijv de voorstelling Moppereend in De Bolder Monnickendam en voorlezen in Het Leesteken in Purmerend.
Leuk op ijsbaan De Westfries in Hoorn: Frozen Saturday, met allerlei activiteiten in Frozen-sfeer. Kom verkleed als prins of prinses!
Vrijdag, zaterdag én zondag kun je weer jumpen met je kind (2-6 jaar) tijdens de Mini Jump bij Street Jump Wormerveer.
Tips voor de Stakingsdagen
Donderdag en vrijdag (30 & 31 januari) is er weer een landelijke onderwijsstaking. Veel kinderen hebben dus geen school op die dagen.... maar gelukkig zijn er heel veel leuke dingen te doen!
Ga lekker naar de film met de kinderen! Bij Pathé Zaandam hebben ze extra jeugdfilms, zoals de gloednieuwe Grote Slijmfilm.
Lekkerrr: Pannenkoek De Appel doet een speciale Go-Kids actie: onbeperkt limonade bij een pannenkoek op de stakingsdagen!
Gratis toegang voor kinderen t/m 12 jaar tijdens deze twee Stakingsdagen bij Huis van Hilde in Castricum. Superleuk en tóch leren!
Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam pakt weer uit met gratis toegang tijdens de Stakingsdagen: voor kids én hun begeleider.
Nog eens gratis toegang voor kids; in het Museum van de 20e eeuw in Hoorn! Daar kunnen ze ook nog gratis speculaaspoppen versieren.
Nog zo'n mooie...ook Museum Broekerveiling in Langedijk laat de kinderen gratis naar binnen (max 2 per betalende volwassene).
 
 
Theater en film voor kids
Alle agendatips! â–º