Zondag 15 oktober ging dan eindelijk de theatervoorstelling van Studio 100; Mega Mindy en De Onzichtbare Ekster in de première. Deze was vanwege technische problemen in het vorige theater uitgesteld en verplaatst naar theater De Stoep in Spijkenisse. Een feest voor vele kinderen om Mega Mindy en Mega Toby in het theater tot leven te zien komen!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

De voorstelling: Mega Mindy en De Onzichtbare Ekster (4+)

De show van Mega Mindy en De Onzichtbare Ekster draait van 24 september 2023 t/m 14 januari 2024 in vele theaters in Nederland en België. Het verhaal: Mega Mindy's grote liefde, de stoere politieman Toby, is bijna jarig! En ze heeft een prachtige verrassing voor hem. Met de Weermaker, de nieuwste uitvinding van opa, wil ze van de verjaardag van Toby een dag vol zonneschijn maken. Maar het feest dreigt in het water te vallen, wanneer het dorp overspoeld wordt door diefstallen.
Iedereen is op zoek naar deze mysterieuze boef die van glinsterende dingen houdt. Zullen Mieke en Toby 'De Onzichtbare Ekster' kunnen pakken? En zullen Mega Mindy en Mega Toby ein-de-lijk kussen?

Op pad met de kinderen naar het theater

Op uitnodiging van Studio 100 mochten wij aanwezig zijn bij de première van de show Mega Mindy en De Onzichtbare Ekster! Samen met mijn dochter (8 jaar) en jaar vriendin Pia (7 jaar) stapten wij zondag 15 oktober de auto in richting Spijkenisse. Voor ons een stukje rijden, maar dit hadden we zeker over om Mega Mindy te kunnen zien. En in dit theater (Theater De Stoep) waren wij ook nog nooit geweest.

MegaMindy_theater_01De roze loper lag al klaar…

We komen het theater binnen via de roze loper die klaarlag. Natuurlijk maken we nog even een foto bij de poster van Mega Mindy en de ballonnen die er vrolijk bij staan. We zien vele kinderen al enthousiast in de rondte huppelen. De meeste kinderen zijn we iets jonger dan onze kids en we zien ook veel kids in leuke Mega Mindy (en een paar Mega Toby) pakje voorbij springen. Dat is toch puur genieten.

MegaMindy_theater_06

Op zoek naar De Onzichtbare Ekster

Tijdens de voorstelling zitten de kinderen op het puntje van hun stoel. Ze genieten duidelijk van de voorstelling. Gelijk wordt er meegezongen met de bekende liedjes van Mega Mindy. Sommige kinderen dansen ook nog even mee met de dansjes. Omdat er in de show zelf ook veel interactie met het publiek is hoor je regelmatig de kinderen mee zingen en roepen. Er wordt van alles van ze gevraagd om te helpen. Van stampen op de grond tot het roepen van Hiep Hiep Hoera. Maar ook strandballen rollen vrolijk rond door de zaal en worden door de kids alle kanten opgegooid. Ze blijven hierdoor goed hun aandacht bij de show houden, wat overigens na een uur kijken soms best een uitdaging is met de korte spanningsboog van de kids. Maar zodra aan het eind Mega Mindy en Mega Toby weer het podium op komen zijn ze er weer helemaal bij!

MegaMindy_theater_03

Megaleuke, maar ook een beetje spannende show

De kinderen vonden ze show helemaal leuk, ook als ouders hebben we regelmatig even gelachen en gegrinnikt. Toch zaten er ook wel wat spannende momenten in. Alhoewel de kinderen dat natuurlijk nooit toegeven dat ze het spannend vonden ;), nee daar zijn ze nu echt te groot voor…

MegaMindy_theater_05

 

Ontmoeting met Mega Mindy

Na afloop konden de kinderen Mega Mindy ontmoeten in de foyer. Voor alle kids waren er kaartjes met de foto van Mega Mindy en handtekening erop. Wij mochten nog even naar de VIP ruimte. Een waar feest, want hier stond bergen met snoep voor de kinderen klaar. En dat mochten ze onbeperkt pakken. En als ik zeg onbeperkt dan bedoel ik dat ook. Het lijkt wel of ze nooit een snoepje mogen en vallen de kar aan en werken meer snoep naar binnen dan goed voor ze is. Ach, het is een feestje. En dan opeens is daar Mega Mindy… Er worden high fives uitgedeeld en Mega Mindy mag de taart aansnijden die klaar staat om op te eten (ja, nog meer suikers!). Natuurlijk mogen de kinderen even met Mega Mindy op de foto. Hun dag kan niet meer stuk en kunnen hier nog heerlijk een tijdje van nagenieten!

MegaMindy_theater_04

Dank Mega Mindy en Studio 100!

Footer_Charlotte_GoKids

 

 

Footer_Inschrijven_Go_kids

Log In