Zo, dat is een tijd geleden dat ik een beetje wat aan WeekendTips voor je had. Het was de afgelopen 10 weken vooral thuisblijven geblazen tenslotte. Nu kunnen we weer langzaam aan wat gaan ondernemen, dus heb ik wat leuke dingen voor je Pinksterweekend op een rij gezet.

Niet naar drukke plekken natuurlijk!
groetjes, Anneke

 

Tips voor het hele weekend â–º
Samen met je kids ontsnappen uit een leuke escaperoom, dat is een gezellig uitje! Het kan bij Kids Safety Escaperoom in Purmerend!
De weersvoorspellingen zien er goed uit dus... ga een bootje huren en lekker varen op 't Twiske. Zorg dat je er op tijd bij bent...
Ga het toffe Blotevoetenpad Gouwe Voeten in Bovenkarspel lopen met de kids... wel vooraf reserveren natuurlijk.
Lekker weertje? Op het strand bij pllek in Noord is ruim plek. Restaurant en terras gaan 1 juni open, maar afhalen kan nu al.
Tips voor maandag - 2e Pinksterdag â–º
Het HEMLAB kan weer offline van start: geef je kids snel op voor het OpenLab Forensisch Onderzoek! Machtig mooi voor ze....
Er is een Pinksterevenement dat doorgaat! In Blokker - bij Hoorn - kun je naar Spring! bij MAK Blokweer. Wel vooraf je plek reserveren!
The Lego Movie
 
Film: Wickie en het magische zwaard
 
De bioscopen mogen vanaf 1 juni weer open, en dat is precies op maandag - 2e Pinksterdag. De zalen worden maar deels gevuld ivm de corona maatregelen dus je moet vooraf boeken. Doe dat op tijd!
 
 
Ook de theaters kunnen hun deuren weer openen vanaf 1 juni. De grote theaters moeten gaan inplannen, bij deze kleinere kindertheaters in Amsterdam kun je meteen maandag al naar een voorstelling... wel reserveren.
 
 
Alle uitjes! â–º