Zondag 23 oktober ging de nieuwe voorstelling van Peppa Pig in première in Schouwburg Amstelveen. De theatervoorstelling Peppa Pig Live: Peppa op Avontuur is voor de allerkleinste (2+ jaar) al geschikt! Onze kleinste van 3 jaar is een echte Peppa Pig kijker en hier gingen we dan ook met z’n 2’en vol enthousiasme naartoe!

Maak nu kans op 2 vrijkaarten in een theater naar keuze!

 

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Voorstelling: Peppa Pig Live! (2+) in Theater De Purmaryn in Purmerend
Meer weten

Voorstelling: Peppa Pig Live! (2+) in Theater De Purmaryn in Purmerend

Plaats: Purmerend
Theater De Purmaryn

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen te... bekijk

Van 26 mei 2024 13:30 tot 26 mei 2024 14:30
Voorstelling: Peppa Pig Live! (2+) in DeLaMar in Amsterdam
Meer weten

Voorstelling: Peppa Pig Live! (2+) in DeLaMar in Amsterdam

Plaats: Amsterdam
DeLaMar Theater in Amsterdam

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen te... bekijk

Van 8 juni 2024 13:30 tot 8 juni 2024 16:00

Peppa Pig Live! Peppa op Avontuur

Van oktober 2023 t/m juni 2024 speelt Peppa regelmatig in de theaters in Nederland! De voorstelling gaat natuurlijk op Peppa Pig en haar vriendjes. Wederom is er een splinternieuwe familievoorstelling waarbij het populaire en vrolijke varkentje deze keer op avontuur gaat! Peppa Pig, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Het wordt een geweldig buitenavontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor.

PeppaPig_01

Schouwburg Amstelveen

Met de auto konden we vlak naast Schouwburg Amtstelveen parkeren. We lopen gelijk op de vrolijke ballonpilaren af. Daar moet het zijn! Deze mooie theater staat vol met Peppa Pig ballonnen. Bij binnenkomst krijgen de kinderen en knipperend sterren lichtje mee. Hier kunnen ze natuurlijk vol enthousiasme mee zwaaien in de zaal! Even verder staat een stand vol met lekkernij, donuts, cakejes, snoep… Het is weer een feest. Ook staat er een flinke stand met Peppa merchandise waar de aanwezigen flink wat Peppa Pig artikelen scoren. Er is natuurlijk geen ouder die zijn kind al huilend de zaal in wil laten gaan omdat ze de Peppa Pig knuffel niet mee hebben….

Peppa Pig_03

Iedereen in roze Peppa Pig kleuren!

Vele (jonge) kids zijn gekleed in licht roze. Natuurlijk zoals Peppa Pig eruitziet! Het verbaast mij hoeveel kleine kinderen er eigenlijk zijn. Natuurlijk is de voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ik zou toch zeggen dat vele dat nog niet eens halen. Eenmaal binnen isde zaal goed vol. Overal zitten kinderen op stoelverhogertjes (die trouwens hier perfect zijn, een soort kussentjes en geen plastic zitjes). Ze zwaaien allemaal met de knipperende sterrenlichtjes! Iedereen is er klaar voor. Je hoort dan ook alleen maar kinderen door de zaal schreeuwen, roepen, huilen etc. Tot een stem omroept dat het gaat beginnen….

PeppaPig_02

Samen op avontuur

Gelijk is het stil in de zaal. Niet voor lang maar goed, met een voorstelling voor kleine kinderen is dat ook niet nodig. Wat ook weer lekker is, dat je natuurlijk zelf ook niet de hele tijd op je kind moet letten en sussen. De vriendjes van Peppa verschijnen al snel op het podium, en ook daarna Peppa zelf. De kinderen roepen enthousiast PEPPA! En zo gaat het eigenlijk de hele voorstelling. De kinderen mogen gewoon meedoen en worden echt betrokken bij het verhaal. Superleuk natuurlijk, en ook nodig om de aandacht van al die kids erbij te houden! Als Papa en Mama Pig het toneel op komen wordt er hard gelachen, dat vinden ze toch wel erg leuk! Ook de liedjes worden vrolijk meegezongen en een enkeling waagt zich zelfs aan een dansje. De kleine naast me zie ik ook echt genieten en regelmatig meeklappen. Ik heb haar overigens nog nooit zo hard horen schreeuwen als er weer eens iets gevraagd wordt hahaha.

PeppaPig_04

Een voorstelling die echt leuk is en blijft voor de allerkleinsten

Deze prachtige poppenspel is een verhaal van herkenning. Volop plezier en feest. Voor de kleinste onder ons een ware beleving en natuurlijk avontuur! Ik kan niet anders zeggen dan dit puur genieten is met mijn jongste dochter. Zo’n voorstelling zien we graag vaker!

Stadscafe_DePannenkoek_Amstelveen_01

Pannenkoek eten bij Stadscafé De Pannenkoek in Amstelveen

Als de voorstelling is afgelopen is het eigenlijk alweer etenstijd. Met de donut nog maar net achter de kiezen besluiten we toch om lekker met z'n tweeën een pannenkoek te gaan eten bij Stadscafé De Pannenkoek in Amstelveen. Dit is op nog geen 5 minuten lopen van Schouwburg Amstelveen. Een klein, rustig en overzichtelijke tent waar we heerlijk gaan zitten. De kleine een kinderpannenkoek die ze zelf mag versieren met chocopasta en smarties en ik een heerlijke Appel-Spek pannenkoek. Als bonus krijgen we bij vertrek nog een muntje die we in de automaat mogen gooien voor een speeltje. Als dat geen mooie afsluiter is, dan weet ik het ook niet meer!

Footer_Charlotte_GoKids

 

Footer_Inschrijven_Go_kids

 

Log In