Kindvriendelijke hotels in heel Nederland

Lekker een paar dagen erop uit met je gezin en fijn overnachten in een familiehotel?  Er komen steeds meer kindvriendelijke hotels in Nederland die familiekamers of appartementen aanbieden met kindvriendelijke faciliteiten.  Lekker in het restaurant ontbijten of uit eten gaan, lekker zorgeloos.  We hebben een selectie met kindvriendelijke hotels voor je gemaakt EN we hebben een te gekke winactie!

Win een cadeaubon van Preston Palace!

We hebben een geweldige winactie: maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 200 voor Preston Palace - het heerlijke all-inclusive hotel in Almelo! Overnachten, naar de film, naar de kermis, bowlen, zwemmen, heerlijk eten...alles onder 1 dak in je eigen wondere wereld. Preston Palace wordt niet voor niks het leukste all-inclusive family resort genoemd! 

Winactie Preston Palace
Hieronder lees je hoe je meedoet met deze toffe winactie!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Preston Palace all in family resort
Meer weten

Preston Palace all in family resort

Laan van Iserlohn 1, Almelo

Benieuwd wat je kunt verwachten? Wij schreven een verslag over onze ervaring! >> Ja leuk! bekijk

 
GuestHouse Hotel Kaatsheuvel
Meer weten

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Gasthuisstraat 118, Kaatsheuvel

Een heerlijk familie hotel vlakbij de Efteling. GuestHouse Hotel Kaatsheuvel "Een hotel waar je jeze... bekijk

 
😮 WINACTIE: Win een Preston Palace cadeaubon twv € 200!
Details

😮 WINACTIE: Win een Preston Palace cadeaubon twv € 200!

Preston Palace all in family resort

We hebben een heel bijzondere winactie voor je... de prijs is een Preston Palace cadeaubon t.w.v. ma... bekijk

Van 31 januari 2024 tot 28 maart 2024

Yes, zo doe je mee met de winactie:
Doe mee!

Onze Kindvriendelijke Hoteltips: 

GuestHouse Hotel - Kaatsheuvel

Het GuestHouse Hotel is een heerlijke familie hotel in Kaatsheuvel op loopafstand van de Efteling (500 meter!). Wie wil er niet een in 4 persoons stapelbed slapen? Het hotel heeft verschillende leuke combinatie aanbiedingen met de Efteling.

Kortingsdeal 

Lees hier meer =>

Preston Palace - Almelo

Bij Preston Palace kan je genieten van een heerlijk verblijf met het hele gezin. In dit unieke all-inclusive Family Resort is alles te vinden onder één dak. Lekker eten, spelen, zwemmen, gamen en nog veel meer, het is er allemaal! 

Er zijn verschillende hotelkamers te boeken. Zo zijn er kamers die geschikt zijn voor 4- of 6 personen. Deze kamers hebben twee 1-persoons boxsprings en één of twee stapelbedden. Dat is gezellig! Je kan kiezen tussen één grote kamer of aparte kamers met een tussendeur. 

Ook zijn er luxe suites beschikbaar. Deze zijn voorzien van een 2-persoons KingSize bed en in een aparte nis 2 1-persoons boxsprings.

preston palace hotel

Meer info Preston Palace =>

Herberg de Brabantse Kluis - Aarle Rixtel

De omgeving van Herberg De Brabantse Kluis is heel erg leuk om samen met de kinderen te verkennen.

Kamer de Brabander en Kamer De Bedstee vormen samen de perfecte overnachtingsplek voor jullie gezin. Het zijn 2 geschakelde hotelkamers, beide voorzien van eigen sanitair (wastafel, toilet en douche).
En natuurlijk willen de kinderen graag in de Bedstee slapen! 

Herberg Brabantse kluis

Meer info =>

Hotel Molenwaard - Ottoland

Haal alles uit jouw nachtje weg

Ga er even tussenuit en boek een hotelovernachting op Vakantiepark Molenwaard. Beleef oneindig veel plezier met Fien en Teun, en verblijf in een van onze hotelaccommodaties met extra comfort. Tijdens jouw nachtje weg krijg je ook twee dagen toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard en kan je onbeperkt naar Speelschuur Molenwaard. Dat is toch genieten?!

Molenwaard

 Molenwaard =>

Fruitpark Hotel & Spa - Ochten

Overnachten op één van de mooiste plekjes van de Betuwe? Dat kan! Het Fruitpark Hotel & Spa is een ideale plek voor jou en je gezin wanneer je wilt genieten van de charme en gastvrijheid van de Betuwe. Gelegen op hetzelfde terrein als Fruitpark Ochten is dit kindvriendelijke hotel een aanrader voor gezinnen.

Verblijf in één van de familiekamers, geniet in de Spa en ontdek samen met de kinderen het Fruitpark. Loop over het blotevoetenpad, aai de diertjes in de kinderboerderij, klim en klauter in de speeltuin en speel een potje midgetgolf. Een ideaal verblijf op één van de mooiste plekjes in de Betuwe.

Nieuwsgierig?

Fruitpark hotel Ochten

De Vreemde Vogel - Vlaardingen

De Vreemde Vogel in Vlaardingen is een uniek buitenhotel! In een oase van rust en natuur geniet hier van heerlijk eten in het tuincafe terwijl de kids naar de kinderboerderij of de (natuur)speeltuin zijn! Overnacht jij in de Spacemees, een Vogelhuisje, een Struisvogel of in een IJzeren Vogel. Waar je ook voor kiest, een overnachting bij de Vreemde Vogel is speciaal.

Vreemde vogel hotel

Hotel Vreemde Vogel =>

Efteling Hotel - Kaatsheuvel

Op slechts 5 minuten lopen van het Efteling Park staat het Efteling Hotel. Strijk neer in een van de 20 betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of de Raveleijn Suite. Of verblijf in een van de comfortkamers of ruimer opgezette Junior Suites. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling.

Efteling hotel

Meer info =>

Hotel Timmerfabriek - Vlissingen

Families en gezinnen kunnen hun hart ophalen in de Superior Family Room. Deze ruime kamer (102m2) bevindt zich vlak onder het torentje, en dat ziet u terug in de speelse indeling van de ruimte. De Superior Family Room heeft een stijlvolle, ruime living met keuken en eetgedeelte, twee aparte slaapkamers, en een zeer ruime badkamer inclusief bad met uitzicht en regendouche.De slaapkamers zijn uniek! Met ramen rondom is het hier heel bijzonder wakker worden. De hoofdslaapkamer beschikt over een ruim tweepersoons boxspringbed. De kinderslaapkamer is te bereiken via de trap en beschikt over drie kinder-boxspringbedden. Dankzij de lage plafonds heerst er een intieme sfeer op de slaapkamers.De keuken met kookeiland en barretje maakt van uw verblijf een compleet geheel. Deze is uitgerust met een inductie kookplaat, Nespresso machine, waterkoker, ingebouwde koelkast en vaatwasser. Ook is er airconditioning en een kluisje.

Over het hotel:

De Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914 is getransformeerd tot een 4-sterren hotel met Gastrobar. Er zijn 68 luxe kamers en suites en een restaurant, een bar en een terras gerealiseerd. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting maakt slapen in Hotel de Timmerfabriek tot een bijzondere ervaring.

hotel timmerfabriek

Timmerfabriek =>

Stayokay Rotterdam

Rotterdam is bijzondere stad met vele architectuur stijlen en iedere straat en brug is anders. Dit zie je goed terug bij Stayokay Rotterdam met haar kubus woningen van architect Piet Blom. Dit bijzondere hotel is ook populair bij families en ligt in hartje Rotterdam.

Lees meer =>

SS Rotterdam

Slapen met het hele gezin op een schip midden in Rotterdam, hoe cool is dat?! Het SS Rotterdam heeft 254 moderne kamers, geheel ingericht in jaren ’50 stijl. Er zijn 6 verschillende kamertypes op het schip, in 3 verschillende thema’s: Original, Manhattan en Bahama’s.

Genieten met het hele gezin op het schip! De Family Rooms van het SS Rotterdam zijn gelegen aan de binnenzijde van het schip en geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen (tot 12 jaar).

Meer info =>

Aparthotel Zoutelande

Aparthotel Zoutelande bestaat uit moderne studio's en appartementen verdeeld over drie gebouwen. Alle accommodaties zijn uitgerust met basisvoorzieningen zoals bijvoorbeeld een eigen kitchenette of keuken. Ideaal voor een gezin. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers.

aparthotel Zoutelande

Meer info & boeken =>

Safari hotel Beekse Bergen - Hilvarenbeek

Safari hotel is geen gewoon hotel, maar een bijzonder hotel met uitkijk over de savanne van het safaripark de Beekse Bergen. Je logeert eigenlijk tussen de wilde dieren. Hoe uniek is dat? Safari hotel biedt kamers en suites en is daarom ideaal voor (grote) gezinnen. En het leuke is dat je jouw hotel beleving helemaal compleet kan maken met onbeperkt toegang tot het Safaripark en Speelland. Eén overnachting is al mogelijk en is inclusief ontbijt, gratis parkeren en toegang tot het zwembad. Verder zijn er ook gezellige restaurants en is er animatie en andere entertainment. 

Safari hotel beekse bergen

Safari hotel =>

Nog veel meer overnachtingsideetjes!

Zoek je nog meer toffe ideetjes voor gezellige vakanties of weekendjes met de kinderen? Check zéker onze tips met Glamping & bijzonder overnachten, Vakantieparken en/of Kindercampings!

We wensen je alvast een fijne vakantie!

Team Go-Kids

Log In