Wat heb jij in de planning voor komend weekend? De Go-Kids agenda puilt uit van de leuke Sint-activiteiten. Even geen Sint? Check de uitjes hieronder en op de rest van onze website!

Maak er een mooi weekend van!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
Droomt jouw kind ervan om vlogger te worden? Check dan deze toffe workshop Vloggen tijdens het Zaans Film Festival!
Yesss Frozen 2 is eindelijk uit! Bij Pathé Zaandam is het Frozen 2 Kids Weekend - met natuurlijk de film maar nog veel meer cools te doen.
Ben je weleens op VOC schip De Halve Maen in Hoorn geweest? Nu kan het nog en... gratis! Cadeautje van Sinterklaas!
Zo leuk: Circus Kristal is zondag weer bij Pllek in Noord - kunnen de kids gratis aan de slag met circuskunstjes en jij lekker chillen.
Sinterklaas 2019
 
 
RESTJE INTOCHTEN
Sint is nog niet overal verwelkomd! Hij heeft nog een welkom te goed in Wormerveer en ook in Jisp.
Na de intocht van vorige week komt Sint nu naar Zaandam voor een spetterend Sinterklaasfeest aan het Burg. Ter Laanplantsoen.
Een superleuk Sinterklaasuitje: naar Kasteel Radboud in Medemblik. De Kasteelpieten maken er daar een enorm feest van voor de kids!
Zaterdag nog te bezoeken: Sinterklaashuis Krommenie - daar logeert Sint dit jaar bij Speeltuin Blok, ga een kijkje nemen!
Bij Pannenkoek De Appel kunnen kids t/m 8 jaar hun schoen zetten en va 1 december ophalen. Deze zondag serveren Roetveegpieten!
Ook een waanzinnig toffe ervaring voor de kids: het Pietendorp in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Met dit weekend ook Pakjesboot12...
Theater en film voor kids
Zondag in het Zaantheater: Drumdrumdrum met de swingende en kleurrijke familievoorstelling De Geluidengrijpers. In alles zit muziek! 
In Sintsfeer naar de bios? Wat dacht je van de film Waar is het grote boek van Sinterklaas bij Pathé Zaandam?
Alle agendatips! ►