Het is bijna 5 december, dus de Go-Kids agenda staat vol leuke Sint-activiteiten. Even geen Sint? Check de talloze uitjes op de rest van onze website!

Nog een paar dagen veel Sint-plezier!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
Dit is pas volgend weekend, maar het zou zomaar uitverkocht kunnen raken.... Wintercircus Sijm van 6 t/m 8 december in Wormer!
Thea Taal is zondag met meneer Apenstaartje in de bibliotheek in Purmerend, natuurlijk lezen, zingen en knutselen in Sint-thema.
 
 
In de bibliotheken in Zaandam, Krommenie en Wormer kun je op woensdag 4 dec gezellig luisteren naar Sint-voorlezen (gratis!). 
Wist je dat de kids bij Monkey Town Uitgeest hun Pietendiploma kunnen halen met het Pietenparcours? Met roetveeg-meespeel-pieten!
Op IJsbaan De Westfries in Hoorn is het dit weekend Pietenfeest: op zaterdag en zondag schaatsen met Pieten en Pietendiploma halen.
De Sint-stress eruit springen? Ga naar de Street Jump Pieten school - tijdens de Mini-Jump springen de kids zaterdag samen met Pieten!
Helaas Speculaas: laatste kans om in het huidige pand mee te doen bij het Hemlab - dan gaan ze verhuizen starten ze eind januari weer.
Na Pakjesavond gaan Sint en z'n Pieten weer naar Spanje. Gaan jullie naar de uittocht in Wormer, Monnickendam, of Oostzaan?
Theater en film voor kids
Zondagmorgen in ITA (de voormalige Stadsschouwburg) is weer cute deze week: Fiep heeft haast - voor kinderen vanaf 4 jaar.
Nog een Sinterklaasfilm zien? Bij Pathé Zaandam draaien De Brief voor Sinterklaas én Waar is het grote boek van Sinterklaas?
Alle agendatips! ►