De Kerstvakantie staat voor de deur - wat ga jij allemaal voor leuke dingen doen met de kids in die twee weken?! Er zijn heel wat fijne jeugdvoorstellingen in de theaters en kinderfilms in de bioscopen. Heerlijk om met je gezin van te genieten toch? Natuurlijk vind je ze allemaal in de Go-Kids agenda.

Samen met je kids genieten van een film of theatervoorstelling!
groetjes, Anneke

Film en theater voor kids
In het Zaantheater staan 4 voorstellingen, waaronder Reis om de wereld in 80 dagen door Beumer & Drost. Over een ongelooflijke en bijna niet te volbrengen reis....
De Purmaryn heeft ook leuke voorstellingen: Notenkraker, Juf Roos én Kikker, hoe leuk! Houd onze Facebook pagina in de gaten, er komt een leuke winactie aan!
Pathé Zaandam draait natuurlijk weer allerlei kinderfilms, waaronder Mees Kees in de Wolken. Filmuitje met de kids is altijd een succes!
In De Fabriek draaien ze Shaun het Ruimteschaap (óók op 2e Kerstdag) en De Grote Boze Vos. Op 2 januari is er een extra Knutselactiviteit.
DAT! School in Amsterdam-Noord heeft ook haar eigen theatertje, daar speelt de stoere buurmannen-voorstelling TimTim (2+).
De Toverfluit - een eigentijdse versie voor kids van Die Zauberflöte van Mozart in ITA... met Kerstexperience en Sing-a-long workshops.
Bij de Ruige Rakkers van pllek in Noord staat de voorstelling De Bloeiende Woestijn - prachtig voor kids van 2 tot 6 jaar.
Theater De Krakeling in Amsterdam heeft de Lejo Kerstshow, Reis om de wereld in 80 dagen, De Gruffalo en Lampje op het programma staan.
Alle voorstellingen op een rij
Naar de Go-Kids agenda ►