Jaaaa de Herfstvakantie is begonnen, met als het even meezit een zee van tijd om leuke dingen te doen met je kinderen. Zoals... naar een theater of film! Later deze week krijg je nog een mail met UitTips voor de herfstvakantie, hieronder vind je toffe voorstellingen! Natuurlijk vind je ze allemaal in de Go-Kids agenda.

Waar gaan jullie naar kijken?
groetjes, Anneke

 

 

 
 
Film en theater voor kids
Natuurlijk zijn er allerlei kinderfilms bij Pathé Zaandam, met ook weer een nieuwe Kleuterbios: Robocar Poli - Op Avontuur in de stad.
In De Fabriek draaien ze lekker veel jeugdfilms in de herfstvakantie, én er is een knutselactiviteit op woensdag met Lotte op zoek naar de draken.
In de Purmaryn kun je naar de voorstelling Agent & Boef van De Toren van Geluid. Superleuk voor kids van 3 tot 7 jaar!
Brandweerman Sam, de grote held van zoveel kleintjes, kom naar het Zaantheater met twee voorstellingen van Het Grote Kampeeravontuur.
In ITA kun je met je kids vanaf 8 jaar naar de swingende familie-voorstelling Martin Luther King... leuk en leerzaam tegelijk, geschiedenis!
Herfstvakantie = Cinekid, al jaren met het grote festival op het Westergasterrein. Maar wist je dat er ook Cinekid on Tour is in Alkmaar?
Theater De Krakeling in Amsterdam staat ból van de jeugdvoorstellingen in de vakantie - van alles voor verschillende leeftijden, kijk maar!
De Liedjestovenaar heeft een nieuwe voorstelling: Het Toverbos! Die wil je niet missen en kun je gaan zien bij Pllek in Noord.
Alle voorstellingen op een rij
Naar de Go-Kids agenda ►