Halloween optocht(en) & activiteiten Noord-Holland

Halloween met kinderen vieren wordt steeds populairder in Nederland. Naast de bekende ‘trick & treat’ waarbij de kids langs de deuren lopen, zijn er steeds meer activiteiten te ondernemen. Zo ook in Noord-Holland. Benieuwd wat er allemaal in deze Halloween maand op de kalender staat? Bekijk het hieronder per regio.

Halloween feestwinkel 234x60

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

 

Halloween activiteiten in Noord-Holland

Wil je naast pompoenboerderijen bezoeken, ook andere mogelijkheden verkennen? Neem de kinderen mee op pad tijdens de herfstvakantie en eromheen. Er zijn namelijk méér dan genoeg Halloween optochten én activiteiten voor kinderen georganiseerd in Noord-Holland. Hieronder zijn alle Halloween kinderactiviteiten ingedeeld per regio en op basis van oplopende data. Bekijk de agenda hieronder voor de jeugd.

 

Halloween_Heul_Oostzaan_GoKids

Halloween regio Noordkop

--------------

  • Halloween_Middenbeemster_GoKids

Halloween regio Alkmaar

--------------

Halloween_Molen_Westfriesland_GoKids

Halloween regio Westfriesland

--------------

Halloween_Purmerend_Leeghwaterbad_GoKids

Halloween regio Zaanstreek & Waterland

--------------

Halloween_Amsterdam_Heul_GoKids

Halloween regio Amsterdam

 

--------------

Halloween_Spelemei_Zuidoostbeemster_GoKids

Halloween regio Gooi & Vechtstreek

 

Halloween thuis

Wil je lekker thuis griezelen met je kinderen en hun vriendjes/vriendinnetjes? Dat kan natuurlijk ook! Breng je huis in Halloween sferen en maak je klaar voor trick or treat!

Suus_Kinderfeestje_Halloween

 

Halloween Pompoenboerderijen

Halloween en pompoen zijn onlosmakelijk verbonden aan elkaar. Speciaal voor Halloween zijn er de zogenoemde pompoenboerderijen te vinden door heel Noord-Holland. Van pompoenen bezichtigen tot het snijden, het kan allemaal met de kinderen. Ga samen met je kinderen of kleinkinderen pompoenen uithollen in de herfstvakantie!

Noordkop
Tuinderij De Marlequi – Warmenhuizen

Breng je kinderen hier naartoe voor een unieke Halloween belevenis, namelijk: pompoen uithollen! In deze anderhalf uur durende workshop maken kinderen van grote, oranje pompoenen prachtige creaties met kindervriendelijke mesjes. Na het uithollen, worden alle kunstwerken in de Halloweenroom bewonderd.

Meer informatie

Westfriesland
Pompoenboerderij Onderdijk – Wevershoof

Ook hier kun je terecht voor pompoenen, manden én natuurlijk het uithollen van pompoenen in de herfstvakantie!

Meer informatie

Westfriesland
Pompoenboerderij Bos – Opperdoes 

Bezoek pompoenboerderij Bos in Opperdoes. Deze pompoenkwekerij is ontstaan als hobby, en er wordt naast pompoen ook vele andere groenten gekweekt. Zoek de perfecte pompoen uit samen met de kids en ga ermee aan de slag voor de perfectie Halloween griezel creatie.

Meer informatie

Waterland
Pompoenboerderij Bregman – Noordbeemster

De reden dat pompoenen dé decoratie zijn van Halloween heeft allemaal te maken met het feit dat dit in de herfst valt. Deze pompoenboerderij verzorgt naast de verkoop van alle oranje, geel en groen gekleurde pompoenen ook speciale Halloween pompoenen. Elke dag geopend in de herfstvakantie.

Meer informatie

 

Alles voor een Halloween optocht

Er is altijd een Halloween optocht voor kinderen dicht in de buurt te vinden. Van discozwemmen, griezelparty’s tot pompoen uitsnijden. De keuze is reuze! Het mooiste is dat er voor elke leeftijdscategorie wat te doen is. Halloween hoort natuurlijk spannend te zijn, maar wel passend bij het kind. Met bovenstaande agenda is er de gehele maand oktober voor ieder kind in ieder geval wat te zien, doen en beleven. Happy creepy Halloween!

Halloween feestartikelen

Footer_Charlotte_GoKids

We hebben geprobeerd om alles zo goed mogelijk in kaart te brengen rondom Halloween. Natuurlijk kan het zijn dat we iets gemist hebben. Geef dit vooral aan ons door zodat we dit erbij kunnen plaatsen! Mail noord-holland@go-kids.nl

 

Footer_Inschrijven_Go_kids

Log In