Op de Facebook pagina van Go-Kids Zaanland hebben we regelmatig leuke winacties. Je kunt dan bijvoorbeeld theaterkaartjes winnen, gratis toegang tot een indoor speelparadijs, gratis kinderfeestjes, of bioscoopkaartjes.

Winactie voor Kleuterbios bij Pathé Zaandam

Vorige week hadden we een winactie waarbij we vrijkaartjes mochten weggeven voor de Kleuterbios in Pathé Zaandam. Deze keer werd de film Elias: alle ankers vooruit vertoond voor de kleintjes. De Kleuterbios is er speciaal omdat een pikdonkere bioscoopzaal met hard geluid nogal spannende kan zijn voor de jonge kinderen. Ze dimmen dan het licht in plaats van helemaal uit, en zetten het geluid niet zo hard. Een mooie kennismaking met de bios voor peuters en kleuters!

Hailey en oma naar Elias: alle ankers vooruit

Eén van de winnaars van de winactie van vorige week was Yvonne Geisterfer. Zij had meegedaan omdat ze hoopte haar kleindochter Hailey voor het eerst mee te nemen naar de bioscoop. Ze was natuurlijk superblij toen ze hoorde dat ze vrijkaartjes gewonnen had. Na afloop stuurde ze ons verschillende foto's en een leuk verslagje van hun bioscoopuitje:

Zondagochtend, spannend eerste bioscoop bezoek van mijn kleindochter Hailey. Kleuterbios in Pathe Zaandam waar de film Elias speelde. Kaartjes hadden we gewonnen bij Go-Kids Zaanland.

Wat leuk georganiseerd voor kleintjes: een springkussen, een verrassingsbox met lekkers en drinken erin, een suikerspin en een filmdiploma en voor oma ook een lekker bakkie thee met een koek. Heel vriendelijke medewerkers.

Hailey vond het helemaal geweldig en indrukwekkend. Zeker voor herhaling vatbaar. We kwamen er later pas achter dat het vanaf 3 jaar is en Hailey is 2 maar ze heeft zich voorbeeldig gedragen en vond het super. Was een geslaagde dag. Hailey blij, oma blij!

Superleuk om jullie ervaring te lezen Yvonne en Hailey, en natuurlijk heerlijk dat jullie zo'n fijne dag hebben gehad samen.

Vrijkaartjes winnen bij Go-Kids?

Wil jij ook weleens vrijkaartjes winnen bij Go-Kids Zaanland? Houd dan onze Facebook-tijdlijn goed in de gaten (zet 'm op 'Als eerste weergeven' onder de knop 'Volgen', dan mis je niets)!

Ook slim: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials. Daarin melden we het natuurlijk ook als er een winactie loopt.