In januari besteden wij altijd aandacht aan kinderfeestjes. Je kunt de leukste feestjes vinden, of je nu creatief of sportief bent, liever binnen op buiten bent, voor ieder kind is er wel iets dat hij of zij helemaal het einde vindt. Maar ze zijn niet goedkoop. En wist je dat daarom in elke basisschoolklas 2 kinderen geen leuke verjaardag hebben? Hoe wordt het voor deze kinderen, als ze wél hun verjaardag kunnen vieren?

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Jij bent nu misschien op Go-Kids wel op zoek naar een leuke locatie voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter. Daar kijkt jouw kind vast al naar uit! Wat een feest en wat zijn er veel leuke bestemmingen waar je het feestje kunt gaan houden.

Wist je dat er in Nederland meer dan 300.000 kinderen in armoede leven? En dat de ouders/verzorgers van deze kinderen geen (financiële) mogelijkheden hebben om voor hun kind een kinderfeestje met hun vriendjes te organiseren? Wij vinden dat deze kinderen net zo goed een kinderfeestje voor hun verjaardag verdienen. Want hun verjaardag moet ook een feestje zijn.

Hoe doen we dat

Persoonlijk en samen met ouders/verzorgers/ hulpverleners regelen wij het hele kinderfeestje. De activiteit op locatie en natuurlijk ook eten en drinken voor de groep feestvierders. Alles op basis van de interesses en mogelijkheden van het kind en het gezin. En op een locatie in de buurt. Professionele hulpverleners die aan de gezinnen verbonden zijn dienen de aanvraag voor de jarige in op onze website. Vervolgens gaan onze Feest Coördinatoren aan de slag om in onderlinge afstemming een onvergetelijk feestje te regelen.De ouders hoeven dus niets te betalen. Wij faciliteren een compleet zorgeloos feestelijk feestje. Voor 8 kinderen en 2 volwassenen.

Waarom doen we dit

Wij vinden dat 'Elk kind telt, ongeacht de financiële situatie'. Jarig zijn en je verjaardag vieren met je vriendjes hoort in Nederland bij kind zijn. Een kinderfeestje/ partijtje hoort bij onze tradities. Door dit te faciliteren kunnen ook de kinderen die het al lastig genoeg hebben toch meedoen. Zo kunnen zij ook weer genieten van en uitkijken naar hun verjaardag! Het geeft plezier, zelfvertrouwen, onderling begrip, mooie herinneringen en ervaringen. Tegelijk wordt het netwerk van de jarige en de ouders vergroot en versterkt. Het draagt positief bij aan groot worden.

Help ons mee

Wil jij voor jouw kind een feestje aanvragen? Of wil je vrijwilliger worden of een donatie doen zodat wij nog meer kinderen kunnen gaan helpen? Dat zou leuk zijn!

Ook zijn wij continu op zoek naar feestlocaties die met ons samen willen werken. Om zo samen van grote betekenis te zijn voor onze kansrijke doelgroep.

Kijk voor meer informatie op: www.uitgesteldekinderfeestjes.nl