Het is bijna the most wonderful time of the year! Wandelen, winkelen voor kerstcadeautjes, genieten van alle lichtjes en versieringen, en warme chocolademelk (of gluhwein) drinken. En tijd voor kerstmarkten! Wij hebben de mooiste kerstmarkten in de omgeving voor je op een rijtje gezet.

Lees verder na deze tips

Kerstmarkt Haarlem

Van vrijdag 8 t/m zondag 10 december 2023 wordt de binnenstad van Haarlem weer omgetoverd tot één van de grootste en gezelligste kerstmarkten in Nederland!

Op de kerstmarkt staan dit jaar bijna 350 kramen verspreid over 12 locaties in de binnenstad. De Schagchelstraat zal weer worden omgetoverd tot het Straatje van Emma, waar je teruggaat in de tijd naar een écht 19e-eeuws Kerstfeest en de Kleine Houtstraat geheel in de stijl van de Middeleeuwen. 

Tijdens de kerstmarkt hebben we een zeer uitgebreid entertainment programma. Met name op zaterdag en zondag barst het entertainment los met volop optredens in de binnenstad, zowel binnen als buiten. Vrijdag is voor de bezoeker die in alle rust de kerstmarkt wil bezoeken. 

Meer info

Kerstmarkt bij De Oosteinde in Hillegom en Vijfhuizen

Bij De Oosteinde in zowel Hillegom als Vijfhuizen vind je geweldige kerstmarkten met de meest mooie spulletjes. De kinderen zullen hun ogen uitkijken! Hier vind je alles wat je nodig hebt om je huis helemaal in kerstsfeer te versieren. En daarbij kun je er ook nog een heerlijk kopje koffie drinken of zelfs lunchen.

Meer info

Kerst 2023Kerst 2023

Heemstede Winterfair

Op zondag 17 december vindt de Heemsteedse Winterfair plaats. Deze groots opgezette markt met meer dan 100 kramen strekt zich uit over de gehele Raadhuisstraat en de Binnenweg. De Winterfair is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer info

Kerstmarkt in Santpoort

Op 17 december is er weer een gezellige kerstmarkt in Santpoort, met muziek, kraampjes en leuke kinderactiviteiten.

Meer info

Landgoed Keukenhof in kerstsfeer

Vanaf 8 december tot en met 1 januari 2024 is Landgoed Keukenhof weer in Kerstsfeer te bewonderen. Maak je winterwandeling tussen gezellige verlichting en magische kerstbomen. In het weekend van 16 en 17 december zijn er ook nog leuke kerstactiviteiten op het landgoed. 

Hier lees je meer

Grote Kerstmarkt in Nieuw-Vennep

Op 9 december is er van 12.00-18.00 een grote kerstmarkt op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Met muziek, lekker eten en drinken, en veel leuke kraampjes. Er staan kerstbomen, vuurkorven (met lichtjes, geen vuur natuurlijk) en het plein en koepel zullen stralen van licht en kleur. Ook zijn er live optredens in de koepel. En natuurlijk is er warme chocolademelk!

Lees hier meer ►

Kerstmarkt Historische Tuin Aalsmeer

De inmiddels traditionele overdekte kerstmarkt van de dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia op de Historische Tuin vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 december. In de vele kramen in de kassen en in de boerderij worden kerstartikelen, keramiek, sieraden, lifestyle artikelen, bloemen en planten en andere bijzondere kerstcadeautjes gepresenteerd. Ook kunnen bezoekers genieten van zelfgebakken taarten, winterse hapjes en drankjes die bijdragen aan een gezellige kerstsfeer.

Meer info ►

 

 

 

Kerst 2023Kerst 2023

Log In