Als ouder in Noord-Holland ben je altijd op zoek naar manieren om de kosten te drukken en toch leuke dingen te kunnen doen met je kinderen. Gelukkig is er nu een oplossing: de Voordeelpas! Met deze kan je flink besparen op leuke uitjes, activiteiten en sportclubs voor kinderen in jouw gemeente.

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

DEAL: Voordelig of met korting naar de uitjes in Noord-Holland
Details
 

DEAL: Voordelig of met korting naar de uitjes in Noord-Holland

Wil je met de kinderen naar een leuk uitje in Noord-Holland. Er zijn vaak veel voordelige tickets te ... bekijk

Van 1 januari 2024 tot 31 december 2024
Korting of gratis toegang met Stadspas voor kinderen in Amsterdam of Weesp
Details

Korting of gratis toegang met Stadspas voor kinderen in Amsterdam of Weesp

Acties bij Go-Kids Amsterdam

Heb je een laag inkomen of weinig vermogen en wil je toch met je gezin leuke uitjes en activiteiten ... bekijk

Van 1 januari 2024 tot 31 december 2024

Wat is een Voordeelpas?

De Voordeelpas is een pasje waarmee je als ouder korting krijgt op allerlei activiteiten en uitjes voor kinderen in jouw gemeente. Denk bijvoorbeeld aan speeltuinen, musea, theater, zwembaden en pretparken. Maar ook voor naschoolse activiteiten en sportclubs kun je de pas gebruiken. Hierdoor kan je flink besparen op de kosten, terwijl je toch leuke dingen kunt blijven doen met je kinderen.

Voordelen van de Voordeelpas voor ouders

Als ouder wil je natuurlijk het beste en leukste voor je kinderen, maar helaas kunnen de kosten daardoor soms hoog oplopen. Met de Voordeelpas kan je flink besparen, zodat je meer ruimte hebt in je budget voor andere zaken. Zeker in deze dure tijden. Bovendien is het fijn om te weten dat je je kinderen toch leuke dingen kunt blijven bieden, zonder dat dit ten koste gaat van andere belangrijke zaken.

Uitjes met kinderen met korting dankzij de Voordeelpas

Veel uitjes kosten nu eenmaal geld. Soms is dit tegen een leuk budget, maar de kosten kunnen hiervoor ook snel oplopen. Zeker met meerdere kinderen. Met de Voordeelpas kan je flink besparen op allerlei leuke uitjes met kinderen. Zo kan je bijvoorbeeld met korting naar de dierentuin, een pretpark, een museum, een theater of een zwembad. Maar ook voor een dagje naar de speeltuin of een kinderboerderij kan je de pas gebruiken. Hierdoor kan je met het hele gezin genieten van leuke activiteiten, terwijl je toch flink bespaart op de kosten. En je ontdekt de je eigen gemeente ook een keer!

Kinderactiviteiten en naschoolse programma's met de Voordeelpas

Ook voor naschoolse activiteiten en programma's kan je de Voordeelpas gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een cursus muziek, dans of theater, of aan een sportclub. Hierdoor kunnen kinderen zich op een leuke en leerzame manier ontwikkelen, terwijl ouders besparen op de kosten. Bovendien is het fijn om te weten dat je kinderen in goede handen zijn. Zich heerlijk kunnen vermaken en zich kunnen ontwikkelen op een manier die bij hen past.

Deelnemen aan sportclubs voor kinderen met de Voordeelpas

Sporten is niet alleen leuk, maar ook gezond en goed voor de ontwikkeling van kinderen. Met de Voordeelpas kan je ook besparen op de kosten van sportclubs voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, hockey, tennis of turnen. Hierdoor kunnen kinderen op een leuke en veilige manier sporten. Bovendien is het fijn om te weten dat je kinderen onder begeleiding van ervaren trainers sporten.

Extra besparingen met de Voordeelpas

Naast de besparingen op activiteiten en uitjes voor kinderen, zijn er vaak ook nog extra besparingen mogelijk met de Voordeelpas. Denk bijvoorbeeld aan korting op boodschappen, kleding, tanken of andere diensten. Hierdoor kan je als ouder nog meer besparen en houd je meer ruimte over in je budget voor ‘leuke’ dingen!

Hoe krijg ik als ouder de Voordeelpas in mijn gemeente?

Als ouder kan je de Voordeelpas aanvragen bij jouw gemeente. Vaak kan je dit online doen via de website van de gemeente. Het is belangrijk om te controleren of de pas beschikbaar is in jouw gemeente en welke activiteiten en uitjes er precies beschikbaar zijn met de pas. Op deze manier kan je optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van de Voordeelpas.

Gemeenten in Noord-Holland met een Voordeelpas

In Noord-Holland zijn er diverse gemeenten waar de Voordeelpas beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Hoorn en Purmerend. Voor elke gemeente geldt dat er andere kosten en voorwaarden aan de pas hangen. Het is dus goed om te kijken of je de pas kan aanvragen en hoe je hem kan gebruiken.

Bespraartips voor ouders!

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kinderen, maar dit hoeft niet altijd veel geld te kosten. Met de Voordeelpas kun je flink besparen op allerlei activiteiten en uitjes voor kinderen in jouw gemeente. Bovendien is het fijn om te weten dat je kinderen zich op een leuke en leerzame manier kunnen ontwikkelen, terwijl jij flink bespaart op de kosten.

Ervaringen van ouders die de Voordeelpas hebben gebruikt

"Met de Voordeelpas hebben we al flink wat bespaard op leuke uitjes met onze kinderen. Zo zijn we al naar diverse theatervoorstellingen en musea geweest.”

"Ik was blij verrast toen ik hoorde dat de Voordeelpas beschikbaar was in onze gemeente. Sindsdien heb ik al flink wat bespaard op naschoolse activiteiten voor mijn kinderen. Zo volgen ze nu een leuke cursus muziek en dans. Echt een aanrader voor alle ouders!"

"Ik ben blij dat ik de Voordeelpas heb aangevraagd, want hierdoor kunnen we nog vaker leuke dingen doen met onze kinderen. Zo zijn we al naar diverse speeltuinen en kinderboerderijen geweest. Bovendien is het fijn om te weten dat je kinderen zich op een leuke en leerzame manier kunnen ontwikkelen bij diverse activiteiten en sportclubs in onze gemeente."

Vraag als ouder nu ook de Voordeelpas aan!

Als ouder in Noord-Holland wil je natuurlijk het beste voor je kinderen, maar dit hoeft niet altijd veel geld te kosten. Met de Voordeelpas kan je lekker besparen op allerlei activiteiten, uitjes, naschoolse programma's en sportclubs voor kinderen in jouw gemeente. Bovendien is het fijn om te weten dat je kinderen zich op een leuke en leerzame manier kunnen ontwikkelen, terwijl jij bespaart op de kosten. Vraag daarom nu ook de Voordeelpas aan bij jouw gemeente en ontdek alle voordelen!

Footer_Charlotte_GoKids

 

Footer_Inschrijven_Go_kids

Log In