De Grote Haay komt naar theater De Purmaryn met Het zet je schoen concert - heerlijk om met je kids vanaf 3 jaar naartoe te gaan, zo vlak voor Pakjesavond!

Over het Zet je schoen concert

MODERN EN KLASSIEK, KORTOM UNIEK!

Zie jij de maan al door de bomen
in het blote bomen woud?
Och wie rijdt daar op z’n paardje
meer dan honderd jaren oud…
’t Is een man met een mijter
op een sprookjeswit paard.
Hij draagt een rood velouren mantel
en een meters lange baard.

De leukste sint-liedjes, verhaaltjes en gedichten.
Voor jong en oud, voor lief en stout
Modern en klassiek, kortom uniek!
PS: Wisten jullie dat sinterklaas verliefd is?

Zet je schoen in De Purmaryn

Haal alvast je knutselschoen-kleurplaat op in De Purmaryn. Zet deze van te voren al in het Theater en wie weet heb jij als je naar het concert gaat wel iets in jouw schoen zitten!! (van 12 november t/m 29 november)

Over De Grote Haay

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema en Dennis de Groot. Mark Haayema is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker. Mark schreef o.a. Oma mag ik mijn pop terug?, Joep!, Sterrenwachter, De vriendelijke Draak en Johannes de Parkiet. Als acteur en regisseur werkt bij oa. Theater Gnaffel, Rotheater, Tg Winterberg, Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario's voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. Hij speelde in de TVseries Sesamstraat, Koekeloere, Boterhamshow en de Sprookjesboom. Mark organiseert het familiefestival Wortelpop en Het Kinderboekenfeest.

Over de band
De band bestaat afwisselend uit de gebroeders Jan en Keez Groenteman (Paul de Leeuw, Klokhuis, Alex Klaasen) en/of Diederick Ensink (Jeans, Purper en diverse musicals).
De zangers zijn afwisselend Mark Haayema (Boterhamshow – Sesamstraat), Abke Bruins (Je Anne, Herman van Veen) en Dennis de Groot (Mamma Mia, Woezel & Pip).

Alle info & tickets

De leukste uitjes en feestjes
in Zaanstreek-Waterland
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips